Kiss Music News

Justin Bieber renunță la muzică? Ce l-a făcut să ia această decizie!

Ce s-a întâmplat cu Justin Bieber?

Justin Bieber ia o pauză de la cariera sa muzicală pentru a-și rezolva problemele de sănătate, dar și pentru a petrece mai mult timp cu familia sa.

Artistul s-a luptat în ultima vreme cu dependeța de pastile, iar acum caută ajutor și tratamente pentru problemele sale. Într-o postare pe Instagram, Justin le-a dezvăluit fanilor că va renunța pentru o perioadă să mai apară în lumina reflectoarelor.

Am citit mesajele vostre cum că vă doriți un nou album. Am fost în turneu în aproape toată perioada mea de adolescență. Am realizat și eu și probabil cum ați văzut și voi, am fost nefericit în turneul trecut și nu meritați să mă vedeți așa, plătiți niște bani și vă așteptați să vedeți un concert plin de energie, lucru pe care eu nu vi l-am putut oferi la finalul turneului”, a scris Justin.

Artistul a mai declarat că vrea să se trateze pentru ca mai apoi să-și poate întemeia o familie alături de logodnica sa, Hailey Baldwin. Chiar și așa, Justin e hotărât să nu dispară definitv din topurile muzicale și le-a promis fanilor un album nou.

Muzica este foarte importantă pentru mine, dar pe primul loc este familia mea și sănătatea. Mă voi întoarce cu un album super tare, cât de curând”, a mai spus artistul.

Din cauza problemelor de sănătate ale artistului, Hailey și Justin au fost nevoiți să amâne cununia religioasă, ei fiind căsătoriți la starea civilă.

Ultimul album pe care Justin Bieber l-a lansat a fost „Purpose”, în 2015, însă de atunci, artistul a avut numeroase apariții alături de Luis Fonsi, David Guetta și DJ Khaled.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.