Hot On Kiss

Votează acum hitul zilei la Kiss FM: Jonas Brothers - „Sucker”

În fiecare dimineață, Kiss FM îți prezintă hitul zilei, iar astăzi ne declarăm îndrăgostiți de piesa „Sucker”, de la Jonas Brothers.

În fiecare dimineață, Kiss FM îți prezintă hitul zilei, iar astăzi ne declarăm îndrăgostiți de piesa „Sucker”, de la Jonas Brothers. Dacă și ție îți place piesa și vrei să intre în playlist-ul Kiss FM, nu uita să o votezi!

Piesa „Sucker" a fost lansată după 6 ani în care fanii Jonas Brothers au sperat la reunirea grupului. Așteptata veste a venit odată cu un teaser din cadrul emisiunii „The Late Late Show with James Corden", în care trupa a cântat și un mic fragment extras din piesa „Sucker".

Piesa „Sucker" este cel de-al 34-lea single care debutează direct pe prima poziție în Billboard Hot 100 în cei 60 de ani de existență ai acestuia, reușind să fie #1 și în Billboard's Streaming Songs și în clasamentele de vânzări digitale.

În Statele Unite, „Sucker" este #1 pe Apple Music, iTunes si Spotify, iar în Romania cel mai nou single Jonas Brothers este cea mai ascultată piesă atât pe Spotify, cât și pe Apple Music.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.