Kiss Music News

Bebe Rexha ar fi avut o șansă să joace în noul film al lui J.Lo! De ce nu a reușit să obțină rolul?

Bebe Rexha este deja un nume cunoscut în industria muzicală, însă se pare că artista nu vrea să se oprească aici.

Bebe Rexha este deja un nume cunoscut în industria muzicală, însă se pare că artista nu vrea să se oprească aici. Cântăreața își dorește să-și facă și debutul în actorie, așa că a participat la un casting pentru filmul „Hustlers”, care o va avea drept protagonistă pe Jennifer Lopez.

Am fost la audițiile pentru film de curând, dar nu am luat rolul. Am crezut că l-a obținut Cardi și am fost în regulă cu asta, dar apoi am aflat că rolul meu nu a ajuns de fapt la ea, ci la altă actriță, o fată blondă”, a spus Bebe Rexha, într-un interviu pentru Beats 1.

Se pare că rolul pe care îl vâna Bebe Rexha ar fi fost obținut de fapt de Lili Reinhart, cunoscută pentru serialul Riverdale. Conform zvonurilor, Bebe nu ar fi obținut rolul, pentru că ar fi fost mult prea pretențioasă în fața producătorilor.

Am fost la audițiile pentru Hustlers, unde ar fi trebuit să joc rolul unei rusoaice venite la New York”, a spus cântăreața.

Bebe a povestit că a fost nevoită să-și angajeze o profesoară de actorie, încă de când a primit un telefon din partea producătorilor, însă din păcate nu a obținut rolul.

Mama nu era prea fericită. Mi-a spus că nu pot joc rolul unei stripperițe.” a spus Bebe Rexha, care părea destul de dezamăgită de faptul că nu face parte din distribuția filmului „Hustlers”.

La începutul anului, cântăreața a mai avut o dispută cu tatăl ei, din cauza videoclipului „Last Hurrah”, care conține scene provocatoare cu simboluri creștine și catolice. Se pare că tatăl artistei s-a simțit deranjat de videoclipul fiicei sale, considerându-l că este „o pornografie prostească”. În cele din urmă, cei doi și-au rezolvat problemele.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.