Kiss Music News

Ce actor celebru o consolează pe Lady Gaga după despărțirea de Christian Carino

Iată cine este bărbatul care o consolează pe Lady Gaga după despărțirea de Christian Carino!

Lady Gaga și logodnicul ei, Christian Carino, s-au despărțit în februarie, după doi ani de relație. Conform surselor, Gaga ar fi fost cea care a decis să rupă logodna, dezvăluind că iubitul ei era un bărbat foarte gelos și posesiv, care „voia să știe mereu unde se află și îi trimitea zeci de mesaje”.

Aceeași sursă ar fi declarat în presă că prietenii lui Lady Gaga nu îl plăceau deloc pe Carino, iar acesta ar fi fost un motiv în plus pentru care artista ar fi pus punct relației. Toți cei care i-au văzut împreună pe Lady Gaga și Carino la Globurile de Aur, au observat că ceva era neînregulă între cei doi.

La gala Premiilor Grammy, Christian Carino a fost absent, iar acest lucru le-a dat de gândit fanilor, care și-au dat seama imediat că Lady Gaga ar avea probleme în relație.

După despărțirea de Christian Carino, se pare că Lady Gaga și-ar fi găsit consolarea în brațele unui actor celebru de la Hollywood. Cel care i-ar fi fost alături artistei în această perioadă ar fi Jeremy Renner, cunoscut pentru rolul lui Hawk-Eye din Avengers. Actorul i-ar fi prezentat-o artistei chiar și pe fiica sa, Ava, care are șase ani.

Conform publicației Entertainment Tonight, cei doi artiști ar fi fost surprinși împreună la un restaurant din Hollywood, pe 15 martie, însă până acum nu au apărut fotografii cu cei doi.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.