Game Of Thrones

Kit Harington, plătit de trei ori mai bine decât colegele sale din „Game of Thrones”. Ce crede una dintre actrițe despre asta!

Iată ce părere are Sophie Turner despre faptul că unul dintre colegii săi primește de trei ori mai mulți bani decât ea!

Sophie Turner, actrița care o interpretează pe Sansa Stark în „Game Of Thrones”, a acordat recent un interviu pentru Harper's Bazaar, în care a dezvăluit câteva dintre frustrările sale.

Se pare că actrița a fost deranjată la început de faptul că unul dintre colegii săi câștiga de trei mai mult decât ea, însă în cele din urmă a acceptat acest lucru. Kit Harington, cel care îl interpretează pe Jon Snow, ar câștiga 537.000 de lire sterline pe săptămână, în timp ce Sophie ar fi primit 158.000 de lire pe o săptămână de filmare.

„Kit primește mai mulți bani decât mine, dar el oricum apare în serial mai mult decât mine. Pentru ultimul sezon, el a filmat 70 de nopți, iar eu nu am avut atâtea filmări. Până la urmă am cedat și am zis, fie... să-și păstreze toți banii”, a spus Sophie, în interviu.

Actrița care urmează să se căsătorească în această vară cu Joe Jonas a dezvăluit că serialul a făcut-o să-și iubească defectele: „Toată lumea poate să vadă cum sunt eu cu adevărat în serialul Game Of Thrones. Am un nas mare, ochii mici și gușă, iar asta e ok. Am învățat să-mi iubesc nasul”, a spus Sophie.

În același interviu, Sophie Turner a vorbit și despre nunta pe care o pregătește cu Joe Jonas: „Încercăm să facem ceva cât mai intim și restrâns”. Din câte se pare, nunta lor nu va semăna deloc cu cea a lui Nick Jonas cu Priyanka Chopra, care a fost un eveniment foarte mediatizat.

Sophie a povestit și cum s-a cunoscut cu Joe: „Avem câțiva prieteni comuni care au tot încercat să ne cupleze de ceva timp. Eu și Joe ne urmăream reciproc pe Instagram, iar într-o zi m-am trezit cu un mesaj de la el, din senin.”, a povestit Turner.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.