Kiss Music News

Irina Rimes este special guest la concertul „The Motans Grand Concert"

Irina Rimes va cânta la concertul The Motans!

Irina Rimes va canta ca invitat special la „The Motans Grand Concert", primul concert de anvergură din cariera lui Denis Roabeș, artistul The Motans. Evenimentul va avea loc pe data de 31 mai, la Arenele Romane. iar Irina va face parte dintr-un show suprarealist, un adevărat spectacol de sunete, simturi si senzatii. De asemenea, în deschiderea concertului spectatorii o vor putea asculta pe Lucia. 

Pe data de 31 mai am marea plăcere să cânt alaturi de colegul, prietenul și fratele meu mai mare pe aceeași scenă, la 'The Motans - Grand Concert'. Vă așteptăm cu mare drag să cântăm împreună!”, spune Irina.
 
Irina Rimes este prima artistă din România care a scris nu una, ci două trilogii muzicale: „Iubiri Secrete” și „Trilogia II”.  Pe lângă faptul că își compune singură piesele, artista scrie și pentru mulți alți artiști consacrați în România cum ar fi INNA, Antonia sau Andra. 

Din playlist-ul „The Motans Grand Concert” nu vor lipsi piesa de debut „Versus" care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte Să Ne Fi Născut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia,.

The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, ci și a imaginilor pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.