Kiss Music News

Cu ce boală se confruntă Billie Eilish și cum reușește să o țină sub control?

Iată de ce boală suferă artista de 17 ani!

Billie Eilish a vorbit despre boala de care suferă, într-un interviu cu Ellen Degeneres. Artista în vârstă de 17 ani a declarat că suferă de sindromul Tourette și că toată lumea din cercul ei restrâns știe despre această problemă și o susține. 

Nu este nimic diferit. Nu am vorbit niciodată despre asta pentru că nu am vrut să fie ceva care să mă definească. Am observat că mulți dintre fanii mei au această boală și faptul că am aflat asta m-a făcut să mă simt ca 'acasă'”, a declarat Billie Eilish. Artista a mai spus că atunci când are un interviu, are diferite metode prin care încearcă să-și controleze ticurile.

Sindromul Tourette apare în copilărie și se manifestă prin ticuri vocale și musculare, inclusiv repetarea neașteptată a unor mișcări sau sunete.

Billie Eilish a dezvăluit anul trecut că suferă de sindromul Tourette, după ce mai multe compilații video cu ticurile artistei au apărut pe YouTube.

Billie Eilish și-a făcut debutul în muzică la 14 ani și a atras atenția criticilor și a publicului prin single-urile „Ocean Eyes” și „Lovely”. Ambii părinți ai artistei sunt actori, iar fratele ei, Finneas o ajută să compună versuri.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.