Kiss Music News

Bebe Rexha - „Bărbații nu-mi fac față!”

De ce nu-și poate găsi Bebe Rexha un iubit?

Bebe Rexha nu-și poate găsi un iubit, din cauza faptului că are o personalitate prea puternică. Artista a vorbit întotdeauna public despre problemele cu care se confruntă și a râs de anumiți bărbați pe rețelele de socializare, fără să se gândească prea mult la reacțiile celorlalți. Se pare că acest lucru i-a făcut pe oameni să se distanțeze de artistă, fiind speriați că aceasta ar putea să îi facă de râs pe internet.

Am impresia că toată lumea e speriată de mine. Îmi place să spun lucrurilor pe nume, iar asta îi sperie pe oameni, au impresia că voi spune mereu ceva și despre ei.  Uneori când mă eneverz spun tot felul de prostii. Mă calmez destul de greu. Bărbații nu-mi fac față. Până acum mi-am rănit fiecare iubit”, a spus Bebe Rexha.

În același interviu, Bebe  a dezvăluit că nu se consideră heterosexuală. Artista a declarat că preferă să țină cont de energia pe care o transmite o persoană, decât de sexul acesteia. „Dacă vreau să fiu cu cineva, atunci am să fiu. Nu-mi pasă cine e persoana respectivă. Mă interesează mai mult energia pe care o transmite”.

Totuși, cântăreața își dorește o relație, spunând că vrea să aibă alături pe cineva care să îi poarte de grijă, pentru că ea s-a săturat să facă asta pentru toți cei din jurul său.

Sunt mai ciudată. Băieții încearcă să mă scoată la întâlniri, iar eu nu ies la întâlniri. Nu-mi place să fiu văzută de alții când ies cu cineva. Eu sunt genul ăla de persoană care când iese la restaurant și vede pe cineva la o întâlnire... mă holbez nonstop. Sunt cea mai mare spioană. Îi fac pe toți ceilalți de la masa mea să se uite la oamenii aceia”, a dezvăluit Bebe Rexha.

Cântăreața a povestit că a ieșit la o întâlnire mai demult și l-a rugat pe tip să îi cumpere lozuri: „Sunt înnebunită după lozuri. Sunt preferatele mele!”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.