Kiss Music News

Nick Jonas și Priyanka Chopra, probleme în paradis? Ce spune presa americană!

Tabloidele americane au început deja să vorbească despre problemele care ar exista în căsnicia lui Nick Jonas cu Priyanka Chopra.

Tabloidele americane au început deja să vorbească despre problemele care ar exista în căsnicia lui Nick Jonas cu Priyanka Chopra. Conform revistei OK!, dragostea dintre cei doi s-ar fi risipit deja, pentru că aceștia au început „să se cunoască mai bine”.

O sursă apropiată cuplului ar fi declarat că „aceștia se ceartă din orice, fie că este vorba de muncă, petreceri sau timp liber. Problema este că Nick și Priyanka s-au grăbit... și acum plătesc prețul. Mariajul lor nu pare să reziste prea mult.”

Aceeași sursă a dezvăluit că Nick a crezut tot timpul că Priyanka este o tipă „cool și foarte deschisă”, însă recent acesta și-ar fi dat seama că actrița este „obsedată de control”. „Se pare că aceasta este și destul de temperamentală, iar Nick nu observase asta înainte de căsătorie”, a declarat aceeași sursă.

Familia lui Nick l-ar fi rugat deja pe artist să pună punct căsniciei cât mai repede, părinții săi fiind convinși că s-au înșelat în privința Priyankăi, considerând-o inițial „o femeie matură, pregătită să își întemeieze o familie”, deși în realitate este o „tipă dornică de distracție”.

Din păcate, un divorț le-ar aduce pierderi financiare celor doi, pentru că s-au grăbit să se căsătorească, fără a semna un contract prenupțial.

Totuși, postările de pe Instagram ale celor doi îndrăgostiți ne arată contrariul. Weekend-ul trecut, Nick și Priyanka au fost în vacanță în Miami, cu Joe, Kevin și Sophie Turner, iar în imagini aceștia păreau foarte fericiți.

Atât Nick, cât și Priyanka au publicat selfie-uri din vacanță, alături de descrieri siropoase, așa că totul pare să fie în regulă în relația celor doi.

Faptul că frații lui Nick au fost de asemenea în vacanță alături acesta este încă o dovadă a faptului că familia Jonas nu ar avea probleme cu Priyanka Chopra.
 
Priyanka Chopra și Nick Jonas au avut parte de o nuntă desprinsă din filmele de la Bollywood, la finalul anului 2018. După ceremonia religioasă care a avut loc în Palatul Udaipur's Umaid Bhawan, cei doi și-au așteptat apropiații la o petrecere extravagantă, care a avut loc la Taj Umaid Bhawan Palace în Jodhpur, o proprietate luxoasă care se întinde pe o suprafață de 10 hectare.  

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.