Kiss Music News

„Lista de păcate" începută de Liviu Teodorescu se închide cu „777"

Ascultă pe Kiss FM noua piesă a lui Liviu Teodorescu!

Liviu Teodorescu lansează a opta melodie de pe EP-ul Lista De Păcate. Piesa „777" încununează primul material discografic din cariera unuia dintre cei mai talentaţi artişti din România.

O piesa personală, cu un fir narativ plin de metafore, melodia „777" este compusă tot de către Liviu Teodorescu, la fel ca în cazul celorlate piese de pe material. Videoclipul este regizat de către San si aduce o poezie vizuală, ce completează cu exactitate mesajul piesei, oferind un pachet senzorial de impact.

"Piesa cu care se încheie *Lista de Pacate* este despre Unitatea cu Tot Ceea Ce Există şi despre faptul că Binele şi Răul sunt capul şi pajura aceleiasi monede. Suntem parte din aceeaşi Sursă şi atunci când vom lăsa ego-ul deoparte şi vom conştientiza că nu există separare între oameni, planetă, animale, plante, ne vom atinge adevăratul potenţial şi adevărata natură, care nu constă în separare, ci în Unitate", declară Liviu Teodorescu.

EP-ul „Lista de păcate" conţine 7 piese noi şi un bonus track, iar piesa ce dă numele materialului este single-ul lansat în primăvara anului 2018, alături de Killa Fonic. Piesele au fost scrise integral de către artist, în studioul lui, LiTE Music şi sunt toate disponibile pe platformele de streaming.

Un concept inedit ce s-a întâmplat pe parcursul a şase luni, începând cu single-ul „Rochia ta" şi până în prezent, Liviu a lansat de pe EP câte o piesă în fiecare zi de joi a fiecărei luni.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.