Royals

Cu ce cântăreață celebră ar fi fost cuplat Prințul Harry? Iată de ce familia regală s-a opus relației!

Se pare că Prințul Harry a avut dintotdeauna o afinitate pentru femeile celebre!

Se pare că Prințul Harry a avut dintotdeauna o afinitate pentru femeile celebre, ținând cont că înainte de a o cunoaște pe Meghan Markle, acesta ar fi avut o scurtă relație cu o cunoscută artistă pop. Cea care l-ar fi cucerit pe fiul Prințesei Diana ar fi fost Ellie Goulding, care ar fi fost surprinsă alături de Harry, în 2016, la un eveniment sportiv.

Cei doi ar fi fost fotografiați împreună la Audi Polo Challenge, iar sursele au declarat atunci pentru ziarul The Sun că Prințul Harry ar fi sărutat-o pe Ellie Goudling, sub o pătură.

Harry le-ar fi spus prietenilor săi cât de mult o place pe Ellie și e clar că și ea e  topită după el”, a declarat atunci o sursă apropiată familiei regale. Se pare că în acea perioadă Ellie și Harry și-ar fi tot trimis mesaje romantice, însă relația lor s-ar fi terminat destul de repede.

În acea perioadă, Prințul Harry era deja single de doi ani, după despărțirea de Cressida Bones, iar Ellie era de asemenea single, așa că ar fi existat o șansă ca aceștia să fie împreună.

Prințul Harry și Ellie Goulding s-au cunoscut în 2011, la nunta Prințului William cu Kate Middleton. Atunci, artista pop a susținut un recital special, la petrecerea dedicată cuplului regal.

În acea perioadă nu s-a întâmplat nimic între cei doi, însă în 2014, la Jocurile Invictus, aceștia s-au reîntâlnit, iar cei prezenți au observat că între Ellie și Harry exista o chimie.

Harry a făcut rost de numărul lui Ellie și așa au început să țină legătura. Ei oricum s-au înțeles bine de când s-au cunoscut la nunta lui William, când Ellie a cântat la petrecerea lor”, a dezvăluit o sursă.

Din păcate, nimeni nu știe cum a evoluat relația celor doi, pentru că Prințul Harry a încercat să-și protejeze cât mai mult viața privată, în acea perioadă. Totuși, presa britanică spunea la acea vreme că familia regală s-ar fi opus acestei relații, deoarece nu ar fi fost de acord ca Prințul Harry să aibă o iubită celebră precum Ellie Goulding.

Tu ți-ai fi imaginat-o pe Ellie Goulding în rolul de ducesă?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.