Cool Stuff

Hahaha! Cum l-a poreclit Jason Momoa pe Jon Snow!

Jason Momoa poate părea un tip dur la prima vedere, însă în realitate, actorul este un tip cu simțul umorului, pus mereu pe șotii.

Jason Momoa poate părea un tip dur la prima vedere, însă în realitate, actorul este un tip cu simțul umorului, pus mereu pe șotii. Starul din „Aquaman” a participat de curând la premiera ultimului sezon din „Game of Thrones”, unde s-a reîntâlnit cu foștii săi colegi din serial, alături de care s-a și fotografiat.

Într-una dintre imagini, Jason Momoa apare alături de Kit Harington, iar fotografia acestra a stârnit deja amuzamentul multor internauți. Deși descrierea imaginii se voia a fi una serioasă, mesajul transmis de Momoa a căpătat cu totul și cu totul o altă nuanță! Fanii actorului au observat imediat că Momoa l-a poreclit pe Kit Harington „Kitty Kat” și au reacționat instant cu o mulțime de comentarii hazlii.

Când pisicuța îl întâlnește pe îmblânzitorul de lei!”, a scris unul dintre apropiații actorului.

Îl iubesc pe bărbatul acesta la fel de mult cât iubesc NBC SNL, de-asta sunt atât de mândru că el apare în acest show. Urmăriți-l în seara aceasta, la Saturday Night Live. #KittyKat te iubesc, frate! Felicitări!”, a scris Jason Momoa, în descrierea fotografiei.

Se pare că Momoa a vrut să-și convingă fanii să îl urmărească pe Kit Harington în cadrul emisiunii SNL, unde actorul a susținut un monolog amuzant, pe care îl poți vedea mai jos!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.