Kiss Music News

Ce viață grea a dus Halsey în adolescență! Ce era dispusă să facă pentru a se întreține?

Iată ce a fost dispusă Halsey să facă pentru a se întreține!

Halsey este acum una dintre cele mai pe val artiste ale momentului, însă în urmă cu câțiva ani, cântăreața nici măcar nu se gândea că va avea un asemenea succes. În adolescență, Halsey era nevoită să doarmă pe străzi, sau prin vecini, neavând nici măcar ce să mânânce.

Când locuiam în New York, eram doar o adolescentă. Prietenii mei își alegeau decorațiuni pentru dormitoare, iar eu mă gândeam dacă ar trebui să mă culc cu un străin pe bani, pentru a-mi permite următoarea masă.”, a povestit Halsey, în cadrul unei gale umanitare din Los Angeles.

Asta nu se întâmpla pentru că făcusem ceva rău. Și nici pentru că ceva rău se întâmpla cu mine, sau pentru că părinții mei nu mă iubeau – dimpotrivă, mă iubeau foarte mult”, a spus cântăreața. „Dar o serie de circumstanțe nefericite m-au adus în acea situație, și asta i se poate întâmpla oricui”, a continuat Halsey.

Se pare că viața lui Halsey s-a schimbat complet atunci când l-a întâlnit pe reprezentantul casei de discuri Capitol Music Group, Jeremy Vuernick.

Când l-am întâlnit, aveam un păr trăznit în cap, aveam un demo în buzunar și căram după mine o geantă grea. Stăteam în biroul lui și deodată m-a întrebat ce am în geantă. M-am uitat în ochii lui și i-am zis că aceea era casa mea”.

Prin povestea ei, Halsey a vrut să-i facă pe ceilalți să înțeleagă că pe străzile din New York se află în continuare tineri care au nevoie de ajutor și susținere.

Am nevoie să înțelegeți clar ceea ce am de spus. Este foarte tare să am o mulțime de albume vândute, să fiu mereu pe scenă, dar când le spun oamenilor povestea mea, ei o înțeleg în felul următor: ”Oh, doamne, ai dormit pe străzi și acum ai devenit un pop star, asta e minunat... ar trebui să îi ajutăm și pe alții, pentru că nu știi niciodată ce ar putea să devină”. Greșit! Nu ar trebui să îi ajutăm pe oameni doar gândindu-ne că ei ar putea deveni celebrități. Nu ar trebui să îi ajutăm pe alții doar pentru că vrem ca ei să devină ceva – pentru că ei sunt deja cineva, chiar în acest moment.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.