Kiss Music News

FOTO | Emilia Clarke a publicat fotografii cutremurătoare din perioada operației pe creier

Emilia Clarke a prezentat câteva fotografii din perioada în care a fost operată pe creier, din cauza unui anevrism.

Într-un interviu pentru CBS Sunday Morning, Emilia Clarke a prezentat câteva fotografii din perioada în care a fost operată pe creier, din cauza unui anevrism. Pe atunci, actrița avea doar 24 de ani și se afla într-o pauză, chiar după filmările primului sezon din Game of Thrones.  

În același interviu, actrița a povestit că a descoperit problema de sănătate în timpul unui antrenament la sală, în urma căruia s-a simțit foarte rău. Se pare că actrița ar fi suferit un anevrism cerebral, iar în urma mai multor investigații, medicii au descoperit că Emilia ar mai fi avut încă un anevrism, care ar fi putut să conducă la un accident vascular mult mai grav.

Actrița s-a întors după prima operație să filmeze cel de-al doilea sezon din Game Of Thrones, fără să aibă timp să se gândească prea mult la starea ei de sănătate.

Eram deja pe platouri, aveam de jucat un personaj puternic, aveam de mers prin flăcări, trebuia să vorbesc în fața a sute de oameni, așa că nimeni nu stătea să mă întrebe cum mă simt – trebuia să muncesc cât de mult pot!”, a povestit Emilia Clarke.

După cel de-al treilea sezon al serialului Game of Thrones, Emilia a făcut încă o tomografie, care arăta ca anevrismul se dublase. Atunci, medicii i-au sugerat actriței să facă o operație, care din păcate nu a fost una de succes.

Am avut o hemoragie puternică, iar doctorii mi-au spus că șansele mele de supraviețuire sunt precare, dacă nu mă operează din nou. De data asta, doctorii aveau nevoie să ajungă la creierul meu, în modul clasic – prin craniu. Operația trebuia făcută imediat.

Problema era alta... recuperarea avea să fie și mai dureroasă decât prima mea operație. Dacă mă uit în urmă, îmi dau seama că am trecut printr-o luptă mult mai crâncenă, decât tot ce a experimentat Daenerys.

Am plecat din sala de operații cu un tub, care îmi ieșea din cap. Părți din craniu mi-au fost înlocuite cu metal. Acum nu se mai văd cicatricile, care se întind pe tot scapul, până la ureche...”, a povestit Emilia Clark, într-un interviu pentru The New Yorker.

Deși pe micile ecrane interpretează rolul unei luptătoare, în realitate, actrița a fost la un pas să cedeze în fața bolii. 

Am avut niște momente crunte. Voiam să renunț. Le-am spus medicilor să mă lase să mor. Job-ul meu – întreaga mea carieră – era concentrată pe limbaj, pe comunicare. Fără asta, aș fi fost pierdută”, a povestit Emilia Clarke pentru CBS.

Operația  ar fi putut să îi afecteze Emiliei Clarke întreaga carieră, însă din fericire, actrița a reușit să treacă peste acest moment dificil.

Tot timpul am fost stresată pentru că mă gândeam că mi-aș pierde simțurile și abilitățile cognitive. Dacă voi putea să mă concentrez? Ce se va întâmpla cu memoria mea? Viziunea periferică?

Acum le spun oamenilor că tot ce am pierdut a fost gustul bun în materie de bărbați. Dar, desigur că nimic din toate acestea nu suna amuzant pe atunci”,  a spus Emilia Clarke.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.