Cool Stuff

Trebuie să vezi neapărat vlog-ul lui Zac Efron cu Nina Dobrev! Uite cum a fost „torturată” actrița din TVD!

Zac Efron s-a apucat de vlogging, iar prima sa invitată a fost Nina Dobrev, care l-a însoțit pe actor la un antrenament sportiv.

Zac Efron s-a apucat de vlogging, iar prima sa invitată a fost Nina Dobrev, care l-a însoțit pe actor la un antrenament sportiv. Până acum, canalul de YouTube al lui Zac Efron are doar două clipuri și din câte se pare, cel cu Nina are cel mai mult succes.

Cei doi actori s-au distrat pe cinste la sala de fitness, unde au făcut mai multe exerciții, fiind coordonați de un trainer. La un moment dat, Nina chiar a glumit pe seama lui Zac, spunând că abdomenul acestuia seamănă cu cel al lui Brad Pitt, doar după câteva exerciții.

Cel mai amuzant moment a fost cu siguranță cel în care Nina a fost provocată să intre într-o saună cu aer rece, timp în care Zac i-a pus cele mai haioase întrebări.

În timp ce era „torturată” la o temperatură extrem de scăzută, Dobrev a dezvăluit că adoră clătitele și că este o mare fană Harry Potter. De asemenea, actrița i-a spus lui Efron că Audrey Hepburn este eroina ei, și că dacă vreodată s-ar transforma într-o legumă... ar fi un morcov.

Urmărește și tu clipul celor doi și spune-ne cum ți s-a părut!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.