Cool Stuff

Nina Dobrev și Ian Somerhalder au dezvăluit care sunt episoadele lor preferate din „The Vampire Diaries”

Dacă te-ai întrebat vreodată care au fost episoadele preferate ale actorilor, iată dezvăluirile lor!

Cu siguranță ai urmărit și tu cu sufletul la gură fiecare episod din serialul „The Vampire Diaries” și ai sperat ca personajele tale preferate să supraviețuiască până la finalul poveștii! Producția a avut o mulțime de scene fascinante, momente tensionate și povești de dragoste controversate, pe care chiar și actorii au ajuns să le iubească.

Dacă te-ai întrebat vreodată care au fost episoadele preferate ale actorilor, iată dezvăluirile lor!

Chiar dacă Nina Dobrev a renunțat pentru o perioadă la proiectul „The Vampire Diaries”, serialul a fost cu siguranță o rampă de lansare pentru celebra actriță. Pentru Dobrev, serialul a fost unul de suflet, așa că actrița încă este atașată de această producție și își aduce aminte cu drag de anumite episoade.

Într-un interviu recent, Nina a dezvăluit că episoadele ei preferate au fost „Lost Girls” (Sezonul 1, episodul 6), în care și-a făcut apariția celebra Katherine, dar și „The Departed” (Ultimul episod din sezonul 3), cel cu accidentul în care au murit părinții Elenei.

A trebuit să filmăm în apă, într-un rezervor și trebuia să arate totul ca o mlaștină. Acea scenă a fost super frumoasă, de impact, dar și tristă în același timp. A fost o experiență inedită să filmez în apă, să tragem mai multe duble, să încerc să fiu emotivă în asemenea condiții...”, a povestit Nina Dobrev pentru Variety.

Ian Somerhalder a declarat într-un interviu pentru Supanova că episodul său preferat din The Vampire Diaries a fost episodul 5, din primul sezon, când Damon „este super high” și dansează pe mese. De asemenea, actorul a declarat că nu și-ar fi dorit să interpreteze alt personaj în afară de Damon, considerând că „vampirul badass” i s-a potrivit perfect.

Într-un interviu pentru E!News, Paul Wesley a dezvăluit că episodul său preferat a fost „The End of the Affair”, din sezonul 3, în care au apărut scene din trecutul lui Stefan.

Episodul meu preferat a fost clar cel în care am avut flashback-uri din anii 1920. Stefan era un nebun, era prieten cu Klaus și făcea tot felul de lucruri diabolice”, a povestit Paul Wesley. „Una dintre scenele mele preferate a fost cea în care l-am făcut pe un tip să bea sângele propriei sale soții, iar asta mi s-a părut o nebunie... nu te așteptai la asta”, a spus actorul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.