Kiss Music News

Cum a început povestea de dragoste dintre Andra și Cătălin Măruță! Cine a făcut primul pas?

Uite cum a început povestea de dragoste dintre Andra și Cătălin Măruță!

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, fiind căsătoriți de aproape 11 ani. Cei doi s-au susținut mereu unul pe celălalt, iar carierele lor au evoluat împreună, aceștia bucurându-se în prezent de un adevărat succes profesional.

Deși formează unul dintre cele mai populare cupluri din România, între Andra și Cătălin nu a fost chiar dragoste prima nebună de la prima vedere. Se pare că totul ar fi început cu o relație de prietenie, însă în cele din urmă, unul dintre ei a făcut primul pas.

„A fost dragoste... la primele vederi!”

Mi-a plăcut enorm naturalețea ei, faptul că era firesc de frumoasă, de simpatică, de amuzantă. A fost dragoste… la primele vederi. Nu știu dacă m-am îndrăgostit când am făcut cunoștință, dar ne-am plăcut de la început unul pe celălalt.”, a povestit Cătălin Măruță, într-un interviu pentru perfecte.ro.

După mai multe întâlniri, Cătălin a decis să facă primul pas și i-a făcut o surpriză romantică Andrei.

Noi ne cunoșteam de mai mult timp, mă tot invita în emisiunile lui la TVR, dar eram prieteni, atât. Treptat, însă, destinul a făcut să ne apropiem, de la o întrevedere la alta băgam de seamă câte lucruri avem în comun. Și odată, la Cerbul de Aur, ne-am dat seama că e ceva romantic între noi, că nu mai suntem doar amici…” a povestit Andra pentru protv.ro.

„El a trimis un curier cu un braț de trandafiri până la camera mea, am fost impresionată”, a spus Andra.

La prima întâlnire, Cătălin a avut o mulțime de emoții, povestind despre acest moment important și pe unul dintre blogurile sale mai vechi.

Îmi doream să fiu firesc, speram ca seara să nu aibă vorbe și gesturi șablon, dar, mai mult decât orice, îmi doream ca această seară să treacă. M-am confruntat, pentru prima dată, cu o dilemă vestimentară; nu voiam să par nici prea gătit, nici prea neglijent. Mi-era groază că ea o să vină îmbrăcată foarte elegant. Nici să mă încrăvăţesc nu-mi venea, la gândul că ea va alege o ținută sport, iar eu mă voi simți că un păun logodit.

Am ales o cămașă, nici prea pretențioasă, nici prea sport și un pantalon neutru. Ea a venit într-o rochie de vară, care nu exprima nici o intenție protocolară. Am răsuflat ușurat și mi-am zis că seara începe bine", a povestit Cătălin.

Cum a fost prima întâlnire?

Cătălin a încercat să facă tot posibilul pentru a o impresiona pe Andra în acea seară, și se pare că a reușit, dacă ne uităm acum la fotografiile lor de familie.

Și mai complicat s-a dovedit a fi meniul. Am comandat caviar, dar am dat-o-n bară, pentru că ea, deși a fost de acord, nu a dat semne că s-ar fi bucurat foarte mult. Nebunia a început odată cu momentul spaghetelor, pe care trebuia să le rulăm în linguri, înainte de a le face un brânci elegant pe gât. S-a dovedit că mișcarea circulară a furculiței proptite în poala lingurii nu este deloc o treaba ușoară.

La început, am fost amândoi foarte sobri. Dar strădania de a mânca după etichetă a eșuat într-un hohot de râs bilateral, după care am căzut de acord, brusc, că trebuie să mergem la o terasă de pe plajă, unde să bem o bere (eu) și un suc (ea) și să ronțăim alune. Cred că a fost momentul în care ne-am împrietenit cu adevărat. Romantic avea să fie un alt ceas al serii, când am mers desculți pe țărmul marii", a mai povestit Cătălin.

Se pare că întâlnirea s-a încheiat într-un mod amuzant, după cum a dezvăluit Cătălin: „Cu pantofii în mâna, Andra s-a oprit în spuma unui val și mi-a zis: „Măruță, știi să faci cartofi prăjiți? Pentru că asta vreau, data viitoare!".

Nu știm dacă i-a făcut cartofi prăjiți, dar un lucru e cert, de la această primă întâlnire au trecut mulți ani frumoși. Acum, Andra și Cătălin au împreună doi copii adorabili și aproape 11 ani de căsnicie!

Ne-am logodit la Veneția, acolo m-a cerut în căsătorie, eram în vacanță, împreună, și, pe bună dreptate, lui i s-a părut locul potrivit pentru o logodnă”, a povestit Andra pentru protv.ro.

Foto: Viva, Instagram, WowBiz

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.