Kiss Music News

Hahaha! Pozele de nuntă ale lui Miley Cyrus au ajuns la cine nu trebuia...

Iată ce s-a întâmplat cu pozele de la nunta lui Miley Cyrus cu Liam Hemsworth!

Miley Cyrus și Liam Hemsworth și-au dorit foarte mult că fotografiile lor de nuntă să rămână private, însă din păcate, Chris Hemsworth a fost cât pe ce să le strice planul.

Miley și Liam s-au căsătorit anul trecut, în decembrie, având parte de o nuntă restrânsă, în casa lor din Nashville, unde au fost invitate doar rudele și apropiații. De atunci, cei doi au postat doar câteva fotografii de la nuntă, rugându-i pe cei care au participat să nu facă publice alte imagini în mediul online. Dar oare Chris a auzit asta?

Am avut la nuntă o cameră foto pe film și urma să developez apoi fotografiile. Eram client fidel la un studio de ani de zile, așa că totul avea să fie sigur. Eu am fost printre puținii care au făcut poze la nunta lui Liam și el chiar m-a întrebat unde o să le developez. L-am asigurat că am încredere în acel studio și că totul va fi bine”, a povestit Chris Hemsworth, într-un interviu pentru emisiunea This Morning.

Care a fost problema? Se pare că studioul respectiv a trimis cele 200 de fotografii către o adresă de mail greșit. Destinatarul a fost o tânără pe nume Elvira Nordstrom, care a fost surprinsă când a văzut fotografiile primite.

Pot să intru la închisoare pentru că am așa ceva? Ce naiba se întâmplă? Este o glumă proastă? Pot să le public?”, a spus tânăra într-o postare pe Instagram, tagându-l pe Chris Hemsworth și întrebându-l ce să facă.

Actorul i-a răspuns tinerei și din cât se pare, aceasta l-a asigurat că nu va face nimic cu fotografii „M-am liniștit pe loc. Deja îmi imaginam unde puteau să ajungă acele fotografii...”, a povestit Chris Hemsworth.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.