Cool Stuff

Orice e posibil în SUA! Kim Kardashian vrea să devină avocată

Kim Kardashian vrea să devină avocată, fără să aibă studii de specialitate!

Anul trecut, Kim Kardashian a surprins întreaga lume când a luptat pentru cazul lui Alice Marie Johnson, pe care l-a și câștigat, în fața instanței de judecată. În 2018, Kim Kardashian și un grup de avocați s-au întâlnit cu Președintele Donald Trump, pentru a discuta despre nedreptatea care i-a fost făcută lui Johnson, o femeie care a fost condamnată la închisoare pe viață, pentru deținere de droguri. După câteva săptămâni, femeia a fost eliberată, datorită lui Kim Kardashian.

M-am gândit mult la asta. Casa Albă mi-a cerut sfatul pentru modificarea sistemului de  grațiere și îmi aduc aminte cum stăteam în camera Roosevelt, alături de un judecător care a condamnat mulți criminali, și de mulți alți oameni importanți, iar eu eram gen: „La naiba! Trebuie să știu mai multe!””, a spus Kim Kardashian, în cel mai recent interviu pentru Vogue.

Mă pregătisem să spun o mulțime de lucruri despre firea umană și de ce mi se păreau mie nedrepte anumite lucruri. Dar în același timp, în aceeași încăpere erau o mulțime de avocați care aveau să îmi întoarcă vorbele pe dos, pentru că știau mai multe detalii despre caz. Niciodată un asemenea caz nu depinde de o singură persoană, ci de un grup, și eu mi-am știut mereu rolul.

Am simțit că vreau să lupt pentru oamenii care își plătesc mereu datoriile în fața societății. Am simțit că sistemul poate să fie diferit și am vrut să îl repar, iar dacă ajung să știu mai multe, pot face mai multe”, a adăugat vedeta.

California este unul dintre statele americane, în care oamenilor le este permis să susțină examenul de barou, dacă au studiat prin diverse metode, fără să meargă la facultate. Una dintre aceste metode este practica într-un cabinet de avocatură, iar asta a ales să facă și Kim Kardashian. Vedeta va trebui să susțină un mini-examen de barou în vară, iar dacă îl va trece,  aceasta va putea studia trei ani de avocatură, pentru a se pregăti de examenul oficial de barou.

Kim Kardashian știe deja că mulți o vor critica pentru decizia luată, însă vedeta nu pare foarte afectată de acest lucru. Soția lui Kanye West a declarat în același interviu că oamenii râd de multe ori de ea, însă asta nu o deranjează, pentru că e sigură că acele persoane și-ar putea schimba părerea despre ea, dacă o întâlnesc.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.