Kiss Music News

Cum sună noua piesă a lui AVICII, lansată la un an de la moartea DJ-ului

Ascultă pe Kiss FM noua piesă a lui Avicii feat. Aloe Blacc!

SOS" feat. Aloe Blacc este prima piesă lansată de pe următorul album Avicii, „TIM", care va reprezenta o punte de legătură între fani și renumitul producător, compozitor și DJ suedez, a cărui moarte a lăsat în urmă multe semne de întrebare.

Aloe Blacc, cel care a contribuit la scrierea hitului „Wake Me Up”, a anunțat lansarea piesei „SOS”, care va face parte de pe albumul post mortem al DJ-ului și care va fi lansat pe 6 iunie.

Mulțumesc, Tim. Astăzi împărtășim din nou cu toată lumea creativitatea ta. Sunt onorat că am lucrat cu tine și promit că voi duce mai departe harul tău prin melodiile noastre”, a scris Aloe Blacc pe Twitter. 

Atunci când Tim a murit, mai avea puțin și termina noul său album. A lăsat în urma sa o colecție de piese neterminate, alături de mesaje și e-mailuri despre melodii. Compozitorii cu care Tim a lucrat pentru acest album au continuat să scrie și astfel au încercat să se apropie de viziunea pe care el o avea”, se arată într-un comunicat de presă.

Colaborarea cu Aloe Blacc, „SOS", este primul single de pe albumul „TIM”, iar încasările provenite din vânzarea noului album Avicii vor merge către fundația non-profit Tim Bergling, al cărei scop principal, printre multe altele, este prevenirea suicidului și a bolilor psihice.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.