Cool Stuff

FOTO | Ian Somerhalder a renunțat la look-ul din serialul „The Vampire Diaries”. Uite ce tunsoare trăznită are acum actorul!

Chipeșul actor din serialul „The Vampire Diaries” a decis să renunțe la look-ul său clasic și a adoptat o nouă tunsoare.

Doar Ian Somerhalder poate să ia cele mai nebune decizii după câteva pahare de vin. Chipeșul actor din serialul „The Vampire Diaries” a decis să renunțe la look-ul său clasic și a adoptat o nouă tunsoare... cam trăznită.

Se pare că acum actorul regretă că a luat această decizie, deoarece încă mai are de filmat câteva scene pentru serialul cu vampiri, „V-Wars”, produs de Netflix.

După ce am băut trei pahare de vin și după ce aparatul de ras a rămas fără baterie... ceva m-a lovit în cap, ca o cărămidă: mai exact, mi-am adus aminte că V-Wars va continua! M-am oprit din tuns... La naiba! Sper că smoothie-urile bio îmi vor face părul să crească mai repede. Acum aștept să-mi crească părul, ca să fiu pregătit pentru filmări. Vă mulțumesc pentru susținere! Înseamnă totul pentru mine...”, a spus actorul, într-o postare amuzantă pe Instagram.

La începutul lunii martie, Somerhalder și-a lansat și propriul vin, denumit „Dark II Dawn”, de care este foarte încântat.

Sunt foarte mândru de acest vin. A fost nevoie de trei ani, de 90 de combinații și de ore întregi de muncă, pentru ca vinul ăsta să devină realitate”, a scris actorul pe Instagram.

Pe lângă noua sa afacere cu vinuri, Somerhalder va reveni și pe micile ecrane anul acesta, tot într-un serial cu vampiri, mai exact în „V-Wars”, o producție Netflix.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.