Kiss Music News

Carla’s Dreams lansează „Te ascund în vise” din seria „Noctun”

Ascultă pe Kiss FM noua piesă a celor de la Carla's Dreams!

Carla’s Dreams revine cu o nouă piesă de pe „Nocturn” care se numește „Te ascund în vise” și a fost compusă și produsă de Carla’s Dreams. Videoclipul a fost filmat și regizat de BRFilms (George Secrieru și Roman Burlaca).
 
Aceasta este o piesă adresată memoriei mele mediocre, slabe. Care a furat o parte atât de mare din mine, o parte atât de mare din trecut, din oameni, din muzică și literatură. Sau poate... este adresată soartei care a transformat o femeie exemplară într-o ușuratică, cu scopuri superficiale, goale.. deși atât de simplu de atins. Sau poate... Despre o amintire... aici nu voi spune cui îi e adresată, e atât de evident. Despre cineva care doar în vise mai poate exista. Dar pe ea... literatura, femeia și un suflet pereche.. o voi ascunde în vise.
 
Noaptea noastră va avea 10 episoade. Acesta este al VI-lea. Deci încă 4 până la concertul de pe 18 mai de la RomExpo! Va fi cu voi, va fi cu noi, deci va fi mare și frumos), au spus Carla’s Dreams
 
Carla’s Dreams se pregătesc de primul mare concert de anvergură care va avea loc pe 18 mai la Romexpo. DELIA este cel mai recent invitat special anunțat care va urca pe scena de la Romexpo. În plus, la Romexpo vor mai fi invitați ANTONIA, Mark Stam și Vanotek.
 
Artista a colaborat cu Carla’s Dreams pentru piesa „Sună-mă” și vor avea împreună un moment special la Romexpo. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.