Kiss Music News

Selena Gomez ar avea un nou iubit? Iată despre ce cântăreț este vorba!

Se pare că Selena Gomez ar fi reușit să-l uite în sfârșit pe Justin Bieber!

Se pare că Selena Gomez ar fi reușit să-l uite în sfârșit pe Justin Bieber! Cântăreața s-a despărțit de starul canadian anul trecut, în luna martie, iar de atunci aceasta ar fi fost single. Totuși, de curând, Selena ar fi fost surprinsă la un concert, în compania lui Niall Horan, fostul membru al trupei One Direction.

În ultimele luni, s-a tot zvonit în presa americană că Selena Gomez ar avea un iubit, însă nimeni nu a știut până acum cine este bărbatul misterios din viața ei.

Între timp, și Niall Horan s-ar fi despărțit de Hailee Steinfeld, din cauza faptului că actrița ar fi avut un program mult prea încărcat. 

Conform HollywoodLife, nu ar fi pentru prima dată când Selena Gomez ar fi asociată cu Niall. De ani de zile ar fi existat speculații conform cărora între cei doi ar fi fost mai mult decât o simplă prietenie.

Selena și Niall se simt foarte bine unul cu celălalt și sunt foarte buni prieteni. Ei au tot flirtat în trecut, dar Selena nu prea e interesată de întâlniri romantice acum, nici măcar când e vorba de un tip atât de drăguț precum Niall”, ar fi declarat o sursă pentru publicația americană.

Chiar dacă Selena nu pare pregătită acum pentru o relație, prietenia ei cu Niall se poate transforma oricând într-o frumoasă poveste de dragoste. Acum, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu cei doi!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.