Game Of Thrones

SPOILER | Ce pune la cale Cersei Lannister pentru lupta finală din „Game Of Thrones”?

Te-ai întrebat până acum ce plan are Cersei Lannister pentru lupta finală?

De fiecare dată Cersei Lannister a reușit să scape din orice situație, având în minte cât un plan inteligent și suntem siguri că pune ceva la cale și pentru lupta finală. Dacă ai văzut primul episod din ultimul sezon, probabil știi deja că aceasta își dorește neapărat o armată de elefanți. Da, elefanți! Dar cum aceștia nu pot fi transportați pe mare, Cersei a fost nevoită să renunțe la această idee.

Ce este de fapt „Golden Company”?

În ultimul sezon, Cersei a cam rămas fără aliați, așa că trebuie cumva să-și păstreze puterea politică și militară. Din câte se pare, până acum singura ei soluție au fost mercenarii de la Golden Company, conduși de căpitanul Harry Strickland.

Acești soldați își vând serviciile celui care plătește mai mult, iar „organizația” Golden Company este cunoscută deja pentru faptul că nu își încalcă niciodată contractele, după cum a dezvăluit Sir Davos în sezonul 4. În trecut, Davos a încercat să-l convingă pe Stannis să-i angajeze pe acești mercenari, însă acesta a refuzat, așa că Cersei i-a readus în prim-plan, în ultimul sezon.  

Care este de fapt planul lui Cersei?

Oara armata de mercenari îi este de ajuns lui Cersei? Din câte se pare, aceasta așteaptă mai degrabă ca principalii ei inamici să se omoare între ei, sau cel puțin să sufere pierderi îndeajuns de mari, astfel încât la final, armata Lannister să fie cea mai puternică. Între Umblătorii Albi și Daenerys Targaryen va fi cu siguranță o luptă crâncenă, pe care Cersei o va urmări liniștită, înainte de a-și declara „victoria”.

Totuși, există și o problemă în tot planul lui Cersei - cei care vor câștiga lupta din Winterfell, vor avea apoi de partea lor o creatură înaripată, capabilă să sufle flăcări sau gheață. Oare cum va reuși Cersei să îi facă față unei asemenea bestii? Cu Golden Company? Slabe șanse! Cu flota lui Euron Greyjoy? Hmmm...

Are Cersei vreun aliat?

Oare Bronn îi va fi fidel lui Cersei până la final? Din câte știm până acum, Bronn este un oportunist. Drept dovadă, acesta nu a stat prea mult pe gânduri când i s-a cerut să plece în căutarea celorlalți doi Lannisteri, pentru a-i omorî.  Însă ceva ne face să credem că Bronn va pune prietenia pe primul loc și îi va cruța pe Jaime și Tyrion, ajugând să lupte de partea lui Daenerys.

Este Cersei însărcinată? 

Și totuși, ce vrea Cersei până la urmă? La această întrebare încă așteptăm un răspuns din partea producătorilor, care au reușit să ne inducă puțin în eroare cu primul episod din ultimul sezon.  Dacă în sezonul 7, Tyrion era sigur că Cersei este gravidă, cel mai probabil cu Jaime, acum ne întrebăm dacă acest lucru mai este valabil?

În noul sezon, am văzut-o pe Cersei în timp ce bea vin, așa că există o șansă ca aceasta să fi pierdut sarcina. Totuși, interacțiunea ei cu Euron ne-a pus pe gânduri și ne face să credem că va exista un viitor „prinț” în peisaj.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.