Kiss Music News

Cu ce boală a fost diagnosticată Bebe Rexha

Iată cu ce boală a fost diagnosticată Bebe Rexha și cum îi afectează cariera!

Bebe Rexha le-a dezvăluit fanilor săi că a fost diagnosticată de curând cu bipolaritate. Cântăreața a povestit că s-a simțit destul de rău în ultima perioadă și că a apelat la ajutorul medicilor pentru a afla cu ce probleme se confruntă.

De ceva timp nu înțelegeam de ce mă simt bolanvă. Nu știam de ce am momente în care nu vreau să ies din casă sau să fiu înconjurată de oameni, voiam să știu de ce nu pot să dorm, de ce nu reușesc să lucrez sau să compun muzică. Acum am aflat de ce. Sunt bipolară și nu mi-e rușine cu asta”, a dezvăluit artista pe Twitter.

Din câte se pare, starea ei de sănătate și-a pus amprenta și asupra cântecelor sale, despre care Bebe Rexha a spus că vor fi destul de personale.

Viitorul meu album va fi și favoritul meu, pentru că nu o să mai oprească nimic... Vă iubesc foarte mult. Și sper să mă acceptați așa cum sunt!”, a spus Bebe Rexha.

De curând, vedeta a avut o serie de probleme cu tatăl ei, care a amenintaț-o că o va dezmoșteni din cauza videoclipului controversat - „The Last Hurrah”, în care cântăreața apare îmbrăcată sumar, înconjurată de simboluri religioase.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.