Kiss FM x SocialWeb.ro

Cum activezi Dark Mode pe Facebook Messenger

Te-ai întrebat vreodată cum activezi Dark Mode pe Facebook Messenger?

La începutul lunii martie, au circulat o mulțime de articole despre Facebook Messenger. Mai exact, Facebook a introdus o opțiune secretă prin care poți activa Dark Mode pe Facebook Messenger. Atunci, pentru a activa opțiunea trebuia să trimiți emoji-ul cu semilună unei persoane pe Messenger.

Însă de luni a devenit disponibilă pentru toată lumea.

Așa cum îi zice numele, activând opțiunea poți să schimbi culoarea întregii aplicații Messenger. Pentru că da, merge doar în aplicația de mobil.

De ce e utilă opțiunea Dark Mode?

Păi e perfectă pentru lumină redusă. Când stai pe telefon înainte să te culci, de exemplu. E perfectă de folosit când bateria telefonului se consumă repede pentru că mutând pe modul închis la culoare, bateria se conservă mai bine. Pluuuus arată foarte mișto ;)

Cum poți avea și tu Dark Mode în Messenger

Opțiunea Dark Mode acum se activează mai simplu. E suficient să intri în aplicația Messenger, dai click pe poza ta din colțul din stânga sus și îți apare opțiunea chiar din primul ecran.

Pentru a activa opțiunea trebuie să dai spre dreapta butonul din dreptul Dark mode. Iar pentru a dezactiva opțiunea, muți butonul spre stânga.

 

Tot mai mulți suntem conectați la internet. Dar e important să știi cum să folosești tot ce îți oferă internetul. Și să fii la curent și cu noutățile. De aceea am lansat sectiunea Kiss FM x SocialWeb.ro, unde Cristina Avădănei (Social Media Manager la Kiss FM și fondator SocialWeb.ro) îți arată în fiecare săptămână cum să te descurci mai bine pe internet. Cristina lucrează din 2006 în online, iar social media nu i-a mai dat pace din 2009.

Dacă vrei să știi mai multe despre social media și internet, intră și pe SocialWeb.ro. Plus urmărește video-urile postate pe canalul de YouTube SocialWeb.ro.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.