Kiss FM x SocialWeb.ro

Cum ascunzi Story-urile de anumite persoane pe Instagram

Hai să îți arătăm cum poți să selectezi cine îți vede și cine nu îți vede Story-urile!

Instagram e aplicația mea preferată. Are de toate. Poți să descoperi constant conținut nou. Poți să vezi ce fac vedetele. Poți să urmărești brandurile preferate. Și să fii la curent cu ce mai fac prietenii tăi. Pentru că da, postările vizuale s-au mutat pe Instagram. Poze, video-uri, boomerang-uri, acum se pun pe Instagram.

Și e cool că ai opțiuni. Poți face anumite postări pe feed și altele pe Story. Story-urile dispar în 24 de ore, dar postările sunt permanente. Dacă preferi ca anumite Story-uri să fie accesibile mai mult timp, le poți pune în Highlight-uri. Cum ziceam, Instagram are opțiuni mișto. Și dezvoltă în continuare unele noi.

Ca să nu mai zic de filtrele din Instagram Story. Le ador! Inclusiv am descoperit multe filtre secrete.

Dar hai să trecem la subiectul de azi. Story-urile sunt fun de făcut. Dar poate nu vrei să le vadă toată lumea. Sau vrei să faci un Story doar pentru prietenii tăi apropiați. Așa că hai să îți arăt cum poți să selectezi cine îți vede și cine nu îți vede Story-urile.

 În funcție de grijile pe care le ai când vrei să faci un Story, ai mai multe opțiuni.

Dacă vrei să ascunzi Story-ul de anumite persoane, selectează Hide Story From. Și acolo alegi din listă utilizatorii de care dorești să ascunzi Story-ul. Îi poți selecta din lista afișată sau îi poți căuta direct după nume.

După ce ai terminat de selectat utilizatorii, apasă Done.

Dacă vrei să-ți vadă Story-ul doar câteva persoane, atunci folosește opțiunea Close Friends sau creează mai multe grupuri de utilizatori dacă simți nevoia. Poți să ai, de exemplu, grupul colegilor la muncă. Sau poate grupul colegilor de la școală / facultate.

 

Apoi dacă vrei să faci grupuri cărora să le trimiți Story-uri, poți folosi grupul Close Friends. Și selectezi acolo pe cine dorești în grup.

 

Sau poți crea mai multe grupuri. Și pentru asta apeși pe butonul Send To. Apoi apeși pe iconița + din dreapta barei de căutare. Scrii numele grupului, selectezi ce conturi pui în listă și apoi Create.

Iar dacă vrei să faci un Story pentru o persoană, apeși pe Send To și apoi cauți persoana respectivă și îi dai Send.

După cum observi, Instagram s-a gândit la toate posibilitățile.

PS: Știai că dacă o persoană îți trimite ca mesaj privat o poză făcută prin aplicație și tu îi faci screenshot, persoana respectivă vede că ai făcut screenshot?

 

Tot mai mulți suntem conectați la internet. Dar e important să știi cum să folosești tot ce îți oferă internetul. Și să fii la curent și cu noutățile. De aceea am lansat sectiunea Kiss FM x SocialWeb.ro, unde Cristina Avădănei (Social Media Manager la Kiss FM și fondator SocialWeb.ro) îți arată în fiecare săptămână cum să te descurci mai bine pe internet. Cristina lucrează din 2006 în online, iar social media nu i-a mai dat pace din 2009.

Dacă vrei să știi mai multe despre social media și internet, intră și pe SocialWeb.ro. Plus urmărește video-urile postate pe canalul de YouTube SocialWeb.ro.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.