Kiss FM x SocialWeb.ro

Unde găsești toate video-urile la care te-ai uitat pe YouTube

Uite cum îți poți accesa rapid și ușor istoricul de pe YouTube!

Te uiți la video-uri pe YouTube. Multe video-uri. Unele mișto, altele… meh, iar unele pe care nu ai vrea nimeni să afle că te-ai uitat la ele. Dar de ce am ales să îți arăt unde găsești toate video-urile la care te-ai uitat pe YouTube.

Din 2 motive.

Ai văzut un video foarte cool și nu mai știi de unde să începi să-l cauți. Poate nu l-ai văzut pe tot și vrei să te uiți în continuare la el. Poate vrei să îi trimiți cuiva un video pe care ții minte că l-ai văzut acum 2 luni. De unde începi să-l cauți dacă l-ai văzut acum 2 luni și nu mai știi titlul sau alt detaliu după care să-l cauți? Te duci la istoricul de vizionări.

Alt motiv e că poate stai pe calculatorul părinților. Împarți calculatorul cu cineva. Cineva are acces la telefonul tău. Sau alte motive de genul ăsta. Și poate în lista ta de istoric sunt video-uri despre care nu vrei să se știe că sunt în istoricul tău de vizionări. Unde te duci să le ștergi din istoric?

Și orice alt motiv ai avea să îți dorești să găsești video-urile la care te-ai uitat.

Dar hai să îți arăt unde găsești istoricul YouTube.

Încep cu aplicația YouTube, pentru că petrecem mai mult timp pe telefon.

Deschide aplicația și dă click pe Library (colțul din dreapta jos).

Apoi îți va apărea lista cu toate video-urile pe care le-ai văzut pe YouTube. Poți să cauți în istoric. Dacă știi ce să cauți.

Iar pentru a șterge ceva din istoric, dai click pe iconița cu 3 puncte din dreptul fiecărui clip. Se va deschide un meniu și acolo dai click pe Remove from Watch History.

Dacă petreci mai mult timp pe calculator, hai să îți arăt unde găsești istoricul în versiunea de browser.

Intră pe youtube.com. Dă click pe iconița din stânga sus, iar în meniu dai click pe History.

Istoricul din versiunea de browser are multe opțiuni.

  • Watch History – poți vedea video-urile la care te-ai uitat pe YouTube
  • Search History – poți vedea toate căutările pe care le-ai făcut pe YouTube (exact ce ai scris în bara de căutare)
  • Comments – poți vedea comentariile pe care le-ai publicat pe YouTube
  • Community – like-uri și comentarii lăsate la postările publicate de canalele de YouTube pe care le urmărești
  • Live Chat – tot ce ai scris în Live Chat-uri de-a lungul timpului

Dacă vrei să ștergi tot istoricul de YouTube, o poți face foarte ușor. Trebuie doar să dai click pe opțiunea Clear All Watch History.

Dacă vrei să ștergi doar anumite video-uri din istoric, trebuie doar să dai click pe x-ul care apare când treci cu mouse-ul peste video. Poți inclusiv să pui pauză la păstrarea acestui istoric, adică din momentul în care dai click pe Pause Watch History, YouTube nu mai salvează nimic din ce ai vizionat, căutat și postat pe YouTube.

Tot mai mulți suntem conectați la internet. Dar e important să știi cum să folosești tot ce îți oferă internetul. Și să fii la curent și cu noutățile. De aceea am lansat secțiunea Kiss FM x SocialWeb.ro, unde Cristina Avădănei (Social Media Manager la Kiss FM și fondator SocialWeb.ro) îți arată în fiecare săptămână cum să te descurci mai bine pe internet. Cristina lucrează din 2006 în online, iar social media nu i-a mai dat pace din 2009.

Dacă vrei să știi mai multe despre social media și internet, intră și pe SocialWeb.ro. Plus urmărește video-urile postate pe canalul de YouTube SocialWeb.ro.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.