Game Of Thrones

Kit Harington, cât pe ce să rămână fără moștenitori. Iată experiența traumatizantă a actorului din Game Of Thrones!

Kit Harington ne-a dovedit că nu e chiar atât de ușor să călărești un dragon!

Poate că la prima vedere poate părea ușor să călărești un dragon, cel puțin Daenerys se descurcă de minune, însă nu putem spune același lucru și despre Jon Snow...

Experiența a fost una cu totul traumatizantă pentru actorul Kit Harington, care a fost la un pas de a rămâne fără un testicul în timpul filmărilor pentru ultimul sezon.

Pentru scena în care Jon Snow zboară cu unul dintre dragonii lui Daenerys, Kit Harington a fost nevoit să călărească un taur mecanic din metal, care ulterior a fost transformat cu ajutorul efectelor speciale într-un dragon fioros.

Munca asta nu e ușoară. Totuși, cea mai grea parte a fost aceea în care Jon mai are puțin și cade. Dragonul s-a răsucit în aer foarte violent, și brusc, unul dintre testiculele mele a rămas prins în mașinăria aia, și nu am avut timp nici măcar să spun ”Stop!”. Am fost amețit cu totul”, a povestit Kit Harington.

Emilia Clarke face asta de ani de zile, dar pentru un începător precum Kit, zborul cu dragonul este o meserie dificilă!

În mintea mea deja mă gândeam că ăsta îmi este sfârșitul, blocat pe acest taur, care îmi răsucește testiculele la propriu. Îmi pare rău. V-am oferit prea multe informații...”, a adăugat actorul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.