Game Of Thrones

FOTO | Jason Momoa și-a schimbat look-ul pentru o cauză nobilă. Cum arată acum starul!

Jason Momoa a renunțat la look-ul său celebru și a decis să se bărbierească pentru o cauză nobilă.

Jason Momoa a renunțat la look-ul său celebru și a decis să se bărbierească pentru o cauză nobilă. Gestul său a avut ca scop promovarea apei, în cutii de aluminiu, o metodă adoptată de câteva companii americane, care au renunțat la sticlele de plastic.

Pentru a atrage atenția tuturor asupra acestei mișcări de salvarea a mediului, Momoa s-a bărbierit în mijlocul unui deșert, luându-și adio de la toate personajele pe care le-a interpretat, în perioada în care a avut barbă.

De când clipul a apărut online, fanii Game of Thrones s-au gândit că gestul actorului ar putea avea legătură cu reîntoarcerea lui Khal Drogo în ultimul sezon.

Faptul că Momoa și-a păstrat până acum look-ul pe care îl avea în urmă cu opt ani, când a apărut pentru prima dată în „Urzeala Tronurilor”, ar putea avea o legătură cu personajul Khal Drogo.

Zvonurile conform cărora Momoa s-ar putea reîntoarce în serial au început să apară încă de la premiera sezonului 8, care a avut loc în New York, la începutul lunii. Actorul a fost prezent pe covorul roșu, alături de ceilalți colegi ai săi, iar asta ne face să ne gândim că am avea o șansă de a-l revedea pe Drogo în ultimul sezon.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.