Kiss Music News

Vedetele care nu o suportă pe Ariana Grande. Ce au avut de împărțit cu artista?

Iată ce vedete nu se înțeleg cu Ariana Grande!

Ariana Grande a reușit de-a lungul anilor să-și creeze  o imagine perfectă și inocentă. Tânăra artistă a încercat întotdeauna să fugă de scandaluri și a evitat să se asocieze cu anumite vedete, pentru a nu fi criticată de fani. Dar oare așa este în realitate Ariana sau asta își dorește să promoveze? Se pare că unele vedete sunt de altă părere și o critică pe Grande pentru comportamentul ei de divă.

Miley Cyrus

Miley Cyrus și Ariana Grande au o relație destul de ciudată. Chiar dacă au colaborat în trecut și au lansat împreună un cover, între cele două au existat și câteva discuții mai aprinse. Într-un interviu din The New York Times, Cyrus a povestit că nu are prea mulți prieteni celebri, deoarece multe vedete o evită, de teamă că imaginea lor ar putea fi afectată din cauza ei.

În acel interviu, Miley a dat-o drept exemplu pe Ariana Grande, care a încercat mereu să pozeze într-o fată bună. „Eram în backstage cu ea și i-am zi ”Cobori cu mine acum și facem o poză împreună, și crede-mă că acesta va fi cel mai bun lucru din viața ta, pentru că doar dacă te asociezi cu mine, vei reuși și tu să pari mai puțin copilă”.” Nu știm dacă a fost o pură coincidență faptul că Miley a dat-o drept exemplu pe Ariana Grande, însă există o șansă ca între cele două să fi existat divergențe.

Mariah Carey

Mariah Carey este o adevărată divă, pe care ți-ar fi greu să o compari cu altcineva din industria muzicală. Și totuși, americanii au îndrăznit să facă această comparație! În presa străină, mulți au numit-o pe Ariana Grande – „noua Mariah Carey”, iar din acel moment, s-a iscat o rivalitate între cele două cântărețe. Într-un interviu, Mariah a declarat că nu știe cine este Ariana Grande, la fel cum a spus și despre Jennifer Lopez.

Chrissy Teigen

Soția lui John Legend a avut întotdeauna o problemă cu stilul Arianei Grande și nu s-a temut să facă public acest lucru pe Twitter, unde face adesea declarații dubioase. După ce Ariana Grande a avut o apariție la Saturday Night Life, în 2016, Chrissy Teigen a scris pe Twitter un mesaj răutăcios la adresa cântăreței. „Îmi place bentița ta cu urechiușe, mă face instant să te urăsc”, a scris Teigen, făcând referire la accesoriul purtat de Grande. Fanii cântăreței s-au revoltat atunci pe Twitter, însă Teigen i-a ignorat complet.

Giuliana Rancic

Giuliana Rancic este celebră în SUA pentru interviurile pe care le-a făcut de-a lungul carierei cu vedetele de la Hollywood. Deși pare un job de vis, Rancic a avut și câteva dispute cu anumiți artiști, printre care s-a numărat și Ariana Grande. Se pare că cele două s-ar fi certat înaintea unui interviu pentru poziția din fața camerei, Grande insistând că vrea să fie filmată dintr-un anumit unghi. Rancic își dorea să fie filmată din aceeași direcție, iar de aici a pornit un mini-război între cele două!

Pete Davidson

Ariana Grande și Pete Davidson au avut o scurtă relație în 2018, însă după ce s-au despărțit, viața lui Davidson a devenit un calvar. Comediantul a fost amenințat de fanii artistei, iar acesta și-a exprimat în public suferința, declarând ulterior că a blocat-o pe Grande pe toate rețelele de socializare. Se pare că Pete ar fi  suferit foarte mult după ce Ariana a decis să rupă logodna cu el, iar în amintirea acestui eveniment, comediantul și-a făcut un tatuaj cu cuvântul „Cursed”, care în traducere înseamnă „blestemat”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.