Game Of Thrones

VIDEO | Jason Momoa l-a pălmuit atât de tare pe creatorul „Game of Thrones”, încât acesta a ajuns la spital

Cu Jason Momoa nu e de glumă, iar de acest lucru s-a convins și creatorul serialului „Game Of Thrones”, care a ajuns la spital din cauza actorului.

Cu Jason Momoa nu e de glumă, iar de acest lucru s-a convins și creatorul serialului „Game Of Thrones”, care a ajuns la spital din cauza actorului. Se pare că în urmă cu câțiva ani, David Benioff l-ar fi provocat pe Jason să joace împreună cu el „the slap game”, un joc amuzant, în care participanții își plesnesc unul altuia mâinile, până când unul dintre ei cedează.

La prima vedere nu pare un joc foarte sofisticat, ci mai degrabă o  formă de amuzament, care merge de minune, după câteva pahare. La asta s-a gândit și Benioff când l-a provocat pe Momoa, dar ideea lui nu a fost cea mai inspirată.

Momentul ar fi avut loc în urmă cu câțiva ani, când Momoa s-ar fi întors pe platourile de filmare de la „Game of Thrones”. Pentru a celebra întoarcerea lui Momoa, o parte din actori au ieșit să sărbătorească într-un bar din Belfast, unde lucrurile au luat-o razna la propriu.

După câteva beri, Momoa și Benioff au început să se pălmuiască, iar distracția lor s-a transformat într-o vizită la spital.

 „Mă uitam în ochii lui Momoa, nu era niciun stop de milă acolo, dar nu am vrut să renunț, pentru că aveam și eu mândria mea”, a povestit Benioff.

După o vreme, Emilia Clarke a observat că mâinile producătorului erau complet distruse, arătând precum niște „mănuși de bucătărie, cu ciumă bubonică”. La finalul jocului, Momoa a fost învingător, iar Benioff a plecat acasă cu mâinile roșii, sperând că acestea își vor reveni până a doua zi.

Din păcate, în ziua următoare, mâinile lui David Benioff erau și mai umflate, așa că acesta a fost nevoit să ajungă la urgențe, unde doctorul i-a spus că „Jason Momoa i-a strivit la propriu mâinile”. Auch! Asta n-a sunat prea bine...

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.