Cool Stuff

FOTO | Cine este "cea mai frumoasă femeie din lume", în 2019. Ce a decis revista People?

Iată ce vedetă a primit în acest an titlul de “cea mai frumoasă femeie din lume”, din partea revistei People!

În fiecare an, revista People desemnează “cea mai frumoasă femeie din lume”, iar în 2019, cea care primeşte acest titlu este Jennifer Garner. Actriţa apare pe coperta noului număr special al revistei People, alături de titlul – “I’m grateful everyday”/”Sunt recunoscătoare în fiecare zi”,  semn că aceasta şi-a revenit complet după divorţul de Ben Affleck.

În interviul acordat revistei People, Jennifer Garner a vorbit despre afacerea pe care şi-a deschis-o de câţiva ani - „Once Upon a Farm”, o fabrică bio cu produse organice pentru bebeluşi. De asemenea, vedeta a vorbit şi despre rolul ei ca ambasadoare pentru organizaţia Salvaţi Copii, dar şi despre ce înseamnă "frumuseţea" pentru ea.

Am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că nu voi putea fi actriţă toată viaţa”, a spus Garner, care are 47 de ani. “Am iubit fiecare moment din ultimii treisprezece ani. Există o frumuseţe aparte în modul în care funcţionează fiecare episod din viaţa noastră”, a spus actriţa.

Frumoasa actriţă are împreună cu Ben Affleck trei copii – Violet, în vârstă de 13 ani, Seraphina, care are 10 ani, pe Samuel, care are 7 ani. 

Nu am fost niciodată una dintre acele fete care aveau probleme cu încrederea de sine şi care nu realizau că sunt atrăgătoare. Nu am avut niciun episod de genul acesta în viaţa mea. Mereu m-am simţit bine în pielea mea, şi atunci, dar şi acum. Asta e norocul meu.

Look-ul nu a fost niciodată vreo problemă în familia mea. Nu cred că părinţii mei mi-au spus vreodată că sunt frumoasă, nu prea m-am gândit la aspectul acesta aşa de mult”, a dezvăluit Jennifer Garner, în interviul pentru People.

Atunci când nu are apariţii pe covorul roşu, Garner are propria ei uniformă de casă, mai exact hainele de mers la sală. “Nu prea renunţ la ele. Uneori nici nu am timp să iau o pauză, să fac un duş şi să îmi iau pe mine cealaltă uniformă, adică blugii, o bluză şi nişte sneakerşi”.

Cât despre make-up, actriţa nu prea se dă în vânt după farduri, preferând mai mult un look natural. “Arăt eu ca şi când aş fi bună la machiaj? Am cele mai bune pensule şi produse. Dar dacă le folosesc, aşa arăta ca şi când aş fi bătută...”, a povestit amuzată Jennifer Garner.

Jennifer Garner s-a făcut remarcată la Hollywood într-o mulţime de comedii romantice, precum "13 Going on 30", "Catch & Release", "Ghost Of Girlfriends Past" şi "Nine Lives". Totuşi, rolul care i-a adus succesul a fost cel al eroinei - Elektra, pe care a interpretat-o în "Daredevil", unde a jucat alături de Ben Affleck.

În trecut, revista People a desemnat şi alte celebrităţi pentru titlul de "cea mai frumoasă femeie", iar printre cele care au apărut pe coperta publicaţiei se numără P!nk, Jennifer Aniston şi Sandra Bullock.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.