Game Of Thrones

WTF?! Statuia din ceară a lui Daenerys Targaryen a ajuns de râsul internetului

Uite cum arată noua statuie de ceară a Emiliei Clarke!

Serialul „Game of Thrones” a fost filmat într-o mulțime de locuri desprinse din basme, iar orașul Belfast din Irlanda a fost unul dintre ele.  Acum, producția a ajuns la ultimul sezon, așa că irlandezii s-au gândit să facă o faptă bună în semn de mulțumire pentru întreaga echipă HBO și au creat o statuie de ceară pentru Daenerys Targaryen.

Statuia Emiliei Clarke poate fi admirată la Muzeul Figurilor din Ceară din Dublin, alături de multe alte personaje celebre precum Dracula, Mrs. Doubtfire, Deadpool și Harry Potter. 

Este prima noastră creație pe anul acesta și suntem încântați să adăugăm încă o figură feminină în muzeul nostru. 

Game of Thrones a fost un proiect imens în Irlanda, mai ales că a fost filmat aici, iar noi ne-am gândit că ar fi frumos să adăugăm unul dintre personajele serialului în muzeul nostru”, a spus Laoise Keaveney, reprezentantă muzeului din Dublin.

Din păcate, reacția fanilor nu a fost deloc una pozitivă, cei mai mulți spunând că statuia Emiliei Clarke seamănă mai degrabă cu Legolas dinLord of the Rings”.

În schimb, alți fani au considerat că statuia aduce mai degrabă cu Annie Lennox, David Bowie sau Elrond din „Stăpânul Inelelor”.

Voi ce ziceți, e reușită statuia de ceară a lui Daenerys Targaryen?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.