Game Of Thrones

SPOILER | Ce s-a întâmplat de fapt cu dragonul lui Jon Snow?

Game of Thrones se apropie de final, așa că ne așteptăm să vedem din ce în ce mai multe scene șocante!

Game of Thrones se apropie de final, așa că ne așteptăm să vedem din ce în ce mai multe scene șocante! Dacă primele două episoade din ultimul sezon au fost liniștite, cel de-al treilea episod a fost cu siguranță unul plin de acțiune, suspans și tensiune.

Atenție urmează spoilere!

Dacă ai urmărit deja cel de-al treilea episod al sezonului 8, probabil că îți aduci aminte de lupta dragonilor! Deși toată lumea se aștepta ca Daenerys și Jon Snow să rămână deasupra cetății Winterfell, pentru a arde cadavrele soldaților căzuți la datorie, aceștia s-au gândit să plece în căutarea Regelui Nopții, alături de cei doi dragoni – Rhaegal și Drogon.

În timpul luptei, The Night King se afla călare pe Viserion, așa că Jon Snow s-a gândit să îl doboare pe dragonul de gheață, pentru a-l omorî mai ușor pe liderul Umblătorilor Albi. Lupta s-a iscat între Viserion și Rhaegal, care au fost despărțiți până la urmă de Daenerys și Drogon. În acel moment, The Night King a căzut de pe spatele lui Viserion, iar Rhaegal, vizibil rănit, a continuat să zboare, până când Jon a căzut și el de pe dragon, chiar în mijlocul frontului de luptă.

Deși toată lumea se aștepta că Rhaegal să fi murit din cauza rănilor adânci, se pare că dragonul ar fi supraviețuit. Chiar dacă la finalul episodului 3, doar Drogon se întoarce la Daenerys, în teaserul următorului episod, avem ocazia de a-i vedea din nou pe ambii dragoni.  

La secunda 19, un dragon zboară deasupra unei corăbii, iar la secunda 22, Sansa vede doi dragoni zburând peste Winterfell, deci este clar că Rhaegal a supraviețuit! Probabil că cei doi dragoni vor avea nevoie de o perioadă de recuperare, pentru a reveni cu forțe proaspete în bătălia finală, care va avea loc în Kings Landing!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.