Kiss Music News

Prin ce dramă a trecut P!nk pe când avea doar 17 ani

P!nk pare o femeie puternică, însă în realitate, artista a suferit foarte mult d-a lungul anilor!

La prima vedere, P!nk pare o tipă badass, însă în realitate, artista este o femeie sensibilă, care a trecut prin multe greutăți, încă din adolescență.

Într-un interviu recent acordat în emisiunea lui Ellen De Generes, P!nk a dezvăluit că ani de zile și-a detestat trupul, din cauza unui avort pe care l-a suferit pe când avea doar 17 ani.

Artista a declarat că una dintre piesele de pe noul ei album „Hurts 2B Human” vorbește despre acea perioadă întunecată din viața ei, când visul ei de a fi mamă a fost distrus.

Am decis să vorbesc despre asta... chiar dacă întotdeauna am avut trupul acesta atletic, puțin masculin, aș vrea să știți că la 17 ani am trecut printr-un avort. Urma să am un copil. Dar când asta i se întâmplă unei femei sau unei fete tinere, ai impresia că trupul tău te urăște, că trupul tău este defect și că tu nu mai poți face nimic”, a povestit P!nk.

 

Chiar dacă acum este acum mamă a doi copii – Willow și Jameson, în trecut, P!nk a suferit foarte mult din cauza sarcinilor pierdute.

Am avut mai multe avorturi de atunci, însă cred că e important să vorbești și despre lucrurile rușinoase, despre cine ești cu adevărat și despre durerea prin care treci... ”, a spus artista.

Se pare că P!nk a reușit să treacă peste avorturile pe care le-a suferit, prin terapie – „Deși este o experiență inconfortabilă și dureroasă, terapia ajută  să-ți continui viața. Cred că am reușit până acum să fiu atât de onestă pentru că am simțul umorului. Îmi place să fac glume pe seama mea, chiar și când treaba e de rahat... ceea ce este inevitabil în viață, dar trebuie mereu să găsești partea amuzantă”, a dezvăluit P!nk.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.