Kiss Music News

FOTO | Cum s-au îmbrăcat vedetele la Billboard Music Awards 2019

Gala Billboard Music Awards 2019 a avut loc miercuri seară, la MGM Grand Arena din Las Vegas, iar gazda evenimentului a fost pentru a doua oară – Kelly Clarkson.

Gala Billboard Music Awards 2019 a avut loc miercuri seară, la MGM Grand Arena din Las Vegas, iar gazda evenimentului a fost pentru a doua oară – Kelly Clarkson.

Cine a câștigat cele mai multe premii?

În timp ce premiile Grammy sunt alese și votate strict de criticii muzicali, iar câștigătorii de la VMA și American Music Awards sunt aleși prin votul fanilor, câștigătorii de la Billboard Music Awards sunt aleși pe baza topurilor muzicale. Practic, premiile ajung la cei care au stat cel mai mult în topuri în funcție de numărul de albume vândute, de clasamentele radio, de vânzările digitale sau de  succesul turneelor.

Se pare că în 2018, muzica hip hop a dominat topurile muzicale, așa că nu este o surpriză că artiștii hip-hop au cele mai multe nominalizări în 2019.

Cardi B a avut 21 de nominalizări, fiind urmată de Drake și Post Malone care au avut fiecare câte 17 nominalizări. Travis Scott a fost nominalizat la 12 categorii, în timp ce Ariana Grande a avut 9 șanse de a pleca acasă cu un trofeu Billboard.

Marele câștigător al serii a fost nimeni altul decât Drake, acesta câștigând 12 trofee la Billboard Music Awards. Artistul a fost vizibil emoționat pe scena evenimentului și a ținut să-i mulțumească mamei sale pentru eforturile pe care le-a făcut pentru el – „Nu a contat cât de mult mi-a luat să-mi dau seama ce vreau să fac, eu mereu ai fost lângă mine să mă susții, și acum suntem cu toții împreună în asta!”, a spus Drake.

Printre ceilalți câștigători ai serii s-au numărat Cardi B, Ariana Grande, BTS și Panick! At The Disco. Totuși, printre invitați s-au numărat și alte nume grele ale industriei muzicale, pe care îi puteți vedea în galeria de mai jos!

Taylor Swift

 Cardi B & Offset

Khalid

MALUMA

Halsey

Jonas Brothers

Ciara

Diplo

BTS

Sophie Turner

Priyanka Chopra Jonas

Foto: Vogue

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.