Cool Stuff

Ce actor din „Avengers: Endgame” merită un premiu Oscar?

Uite ce actor din „Avengers: Endgame” ar merita un premiu Oscar!

Avengers: Endgame” se bucură de un succes imens la nivel internațional, având încasări de 1.2 miliarde, în primele cinci zile de la premieră. Filmul ocupă deja al doilea loc în topul celor mai bine vândute producții cinematografice din toate timpurile, iar asta se datorează cu siguranță regizorilor, dar și distribuției!

Deși frații Russo ar trebui să primească cele mai multe laude, se pare că fanii consideră că Robert Downey Jr. merită mai degrabă toată atenția lor, pentru modul în care l-a jucat pe Tony Stark.

Atenție, urmează spoilere!

Dacă ai văzut Avengers: Endgame”, înseamnă că știi foarte bine despre ce vorbim, mai ales când vine vorba de Iron Man și de rolul său grandios, în lupta finală cu Thanos. Din păcate, am fost nevoiți să ne luăm adio de la Tony Stark, personajul fiind înfrânt pe „câmpul de luptă”. Totuși, Iron Man a luptat până în ultimul moment pentru a salva omenirea și s-a sacrificat pentru prietenii săi, purtând la final mănușa lui Thanos.

Înmormântarea lui Stark a fost cu siguranță unul dintre cele mai emoționante momente din „Avengers: Endgame”, așa că Downey merită toate laudele pentru „discursul final”, pe care l-a ținut în fața prietenilor săi.

PS: Robert, te iubim de 3000 de ori!

Voi ce ziceți, îl vom vedea pe Robert Downey Jr. nominalizat la Premiile Oscar?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.