Cool Stuff

Barza vine din nou la Hollywood. Uite ce actriță celebră este însărcinată pentru a doua oară!

Blake Lively nu este singura actriță care va naște anul acesta!

Blake Lively nu este singura actriță care va naște anul acesta! De curând, Keira Knightley a făcut și ea marele anunț, după ce a apărut la o petrecere din Paris, purtând o rochie Chanel, care i-a pus în evidență burtica de gravidă.

Actrița este însărcinată pentru a doua oară, aceasta având deja o fetiță, Edie, pe care născut-o în 2015. Keira este căsătorită cu muzicianul James Righton încă din 2013 și din câte se pare, căsnicia lor este una fericită.

Keira a vorbit despre experiența ei ca mămică într-un eseu special „Feminists Don't Wear Pink (And Other Lies)”, care îi este adresat fiicei sale, Edie. „Sânul meu este pe afară, în fața celorlalți, dar nu îmi pasă. Viața ta este viața mea. Ai nevoie de mine. Sunt aici. Dă-i naibii pe toți cei care se uită la noi, cu fețele alea rușinate de semi-nuditatea mea.”, a scris Knightley în faimosul eseu.

La acea vreme, Knightley a făcut multă vâlvă cu respectivul eseu, deoarece o critica în el pe Kate Middleton, care a apărut după fiecare naștere, într-o ipostază perfectă, în fața fotografilor.

Ascunde tot. Ascunde-ne durerea, trupurile care suferă, sânii care se lasă, hormonii care fierb în noi. Ai grijă să araţi formidabil. Să fii stylish, să nu arăţi că doar ce ai ieşit de pe terenul de luptă, Kate. La şapte ore după ce te-ai luptat cu viaţa şi cu moartea, la şapte ore după ce corpul tău s-a deschis şi după ce a ieşit o viaţă de acolo... Să nu arăţi nimic. Să nu spui nimic. Doar să stai cu fetiţa ta în braţe şi să te laşi fotografiată de o armată de fotografi”, a spus în eseul ei, Keira Knightley.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.