Cool Stuff

FOTO | Primele imagini de la nunta lui Jude Law! Cu cine s-a însurat actorul?

Jude Law este un bărbat însurat! Celebrul actor britanic s-a căsătorit cu iubita sa, Phillipa Coan, pe 1 mai, în Londra.

Jude Law este un bărbat însurat! Celebrul actor britanic s-a căsătorit cu iubita sa, Phillipa Coan, pe 1 mai, în Londra. Cuplul a avut parte de o ceremonie restrânsă, la Old Marylebone Town Hall, unde au fost invitați doar apropiații celor doi.

Mireasa a purtat o rochie scurtă de culoare crem, iar Jude Law și-a făcut apariția la starea civilă cu un costum bleumarin și cu o pălărie fedora pe cap.

Jude Law și Phillipa, care este psiholog, sunt împreună de patru ani, însă în tot acest timp au încercat să își păstreze relația departe de ochii presei. Jude și-a făcut mai mereu apariția singur, pe covorul roșu, la premierele filmelor sale, așa că nimeni nu a bănuit că relația sa cu Phillipa era una serioasă.

Momentan, actorul se pregătește să revină în rolul lui John Watson, în filmul „Sherlock Holmes 3”, care va avea premiera cel mai probabil în 2021. Deci, asta înseamnă cu Jude Law va avea timp și de o lună de miere alături de soția sa!

Nunta a fost cu siguranță o surpriză pentru apropiații actorului, care nu se gândeau că acesta s-ar mai recăsători vreodată, după divorțul de prima sa soție, Sadie Frost.

După ce a avut o relație de lungă durată cu Sienna Miller, alături de care toată lumea îl vedea aproape însurat, Jude Law a înșelat-o pe actriță cu bona copiilor, Daisy Wright. După scandalul imens, Jude Law a fost surprins alături de actrița Ruth Wilson, într-un club, de noapte, iar apoi ar fi fost „cuplat” de presă cu modelul Lily Cole. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.