Game Of Thrones

FOTO | Cum arată dublurile actorilor din „Game Of Thrones”! Cine face munca cea mai grea din serial?

Cu toții avem scenele noastre favorite din „Game of Thrones”, însă în unele din ele nu apar actorii noștri preferați, ci dublurile lor.

Cu toții avem scenele noastre favorite din „Game of Thrones”, însă în unele din ele nu apar actorii noștri preferați, ci dublurile lor. Credeai că Lena Headey chiar s-a plimbat pe „drumul rușinii” sau că Kit Harington se pricepe la lupte atât de bine? Pentru toate aceste momente din serial au fost angajate câteva dubluri talentate, care se descurcă de minune la gimnastică, echitație și arte marțiale.

Gwendoline Christie și Mark Slaughter

Gwendoline Christie, cea care o interpretează pe Brienne of Tarth, a avut nevoie de o dublură în timpul filmărilor din Islanda. Actrița l-a avut alături de Mark Slaughter, un cascador înalt și blond, care a înlocuit-o pe aceasta în scenele dificile de luptă. Mark a lucrat ca dublură și în alte producții celebre, precum „Outlander”, „The Legend Of Tarzan” și „In The Heart Of The Sea”.

Lena Headey și Rebecca Van Cleave

Dacă îți mai aduci aminte de celebra scenă în care Cersei Lannister a fost nevoită să umble dezbrăcată pe străzile din King's Landing, fiind batjocorită de localnici, ei bine, în acel cadru nu se afla Lena Headey. Pentru acea scenă, actrița a fost înlocuită de o dublură, mai exact de Rebecca Van Cleave, care a devenit o adevărată vedetă, după ce identitatea ei a fost dezvăluită.

Emilia Clarke și Rosie Mac

Toți cei care au urmărit serialul „Game Of Thrones” o știu pe Emilia Clarke drept cea care o interpretează pe Khaleesi. Totuși, în unele scene, cea care o joacă pe Daenerys este dublura actriței, Rosie Mac. Cele două au trecut prin aceleași schimbări, de la păr, până la costumație și machiaj.

Maisie Williams și Kristina Baskett

Poate că Maisie Williams a învățat cum să se lupte cu o sabie, dar la capitolul sărituri, actrița nu se descurcă de minune. De aceea, în timpul serialului, aceasta a fost înlocuită de dublura ei, Kristina Baskett, o gimnastă în vârstă de 31 de ani.

Kit Harington și Marc Redmond

În scenele de luptă, Kit Harington este înlocuit adesea de dublura sa, Marc Redmond, care este un maestru al secvențelor de acțiune. Marc are deja experiență ca dublură, deoarece a mai apărut în serialele „Vikings” și „Penny Dreadful”, fiind de asemenea un expert în arte marțiale.

Sophie Turner și Meghan Parkinson

În unele scene, Sophie Turner a fost înlocuită de actrița Megan Parkinson, o roșcată din Yorkshire, care și-a făcut debutul în serialul „Holby City”. De-a lungul timpul, s-ar fi zvonit că actrița i-ar fi fost dublură și lui Rose Leslie, cea care a interpretat-o pe Ygritte.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.