Game Of Thrones

Ce greșeală s-a strecut în cel de-al patrulea episod al ultimului sezon din „Game Of Thrones”

Uite ce eroare a apărut în cel de-al patrulea episod al ultimului sezon din „Game Of Thrones”!

Până acum, ne-am obișnuit să vedem o mulțime de lucruri stranii sau exagerate în Game Of Thrones, de la dragoni, până la reînvieri și vrăjitoare forever young. Totuși, sezonul 8 pare să fie unul plin de surprize, pentru că altfel nu putem înțelege cum un pahar de la Starbucks a ajuns într-una dintre secvențele episodului 4.  Întrebarea fanilor a fost clar următoarea: este vorba de o gafă sau este o strategie de marketing la mijloc?

Chiar dacă Cersei și Daenerys sunt niște personaje complexe, care merită toată atenția noastră, adevărata vedeta a episodului 4 a fost paharul de cafea, care a devenit viral în doar câteva ore.

Potrivit lui Bernie Caulfield, producător executiv al show-ului, paharul a fost o simplă gafă. „Ne pare rău!” a declarat Caulfield într-un interviu pentru WNYC pe care l-a acordat luni, după care a adăugat pe un ton glumeț: „Westeros a fost de fapt primul loc unde s-a consumat Starbucks.”

Gafele sunt rare când vine vorba de „Game of Thrones”, a mai spus Caulfield,  pentru că „echipa se implică 1.00%” și „dacă asta a fost cea mai mare gafă observată, înseamnă că suntem într-o formă bună.”

Într-un comunicat dat luni seară, reprezentanții HBO au spus: „Latte-ul care apare în episod a fost o greşeală. Daenerys comandase un ceai din ierburi”.

Într-un e-mail transmis Variety, directorul artistic al „Game of Thrones”, Hauke Richter, a spus că nu este neobişnuit ca obiecte diverse să ajungă să fie plasate eronat pe platoul de filmare, să treacă neobservate şi să sfârşească în produsul final.

Lucrurile pot fi uitate pe platou de filmare. Eroarea cu paharul de cafea a fost atât de exagerată pentru că nu s-a mai întâmplat în cazul «Thrones» până acum”, a scris el.

Cel de-al optulea şi ultim sezon al serialului „Game of Thrones” se va încheia pe 19 mai.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.