Cool Stuff

SPOILER | Ce se va întâmpla cu Black Widow după filmul „Avengers: Endgame”?

Iată ce se va întâmpla cu personajul Black Widow, după destinul pe care l-a avut în „Avengers: Endgame”!

Scarlett Johansson face parte din Universul Marvel de ani de zile, prima ei apariție în rolul Natashei Romanoff fiind în „Iron Man 2”, în 2010. De atunci, Black Widow a devenit un personaj important în universul cinematografic al companiei Marvel, trecând prin mai multe schimbări de look.

De câțiva ani, producătorii au tot vorbit  despre lansarea unui film „Black Widow”, însă au tot amânat acest proiect, concentrându-se asupra altei producții – „Captain Marvel”, care a adus în atenția publicului o nouă super eroină.

Atenție urmează spoilere!

Din păcate, Black Widow și-a găsit sfârșitul în filmul „Avengers: Endgame”, preferând să se sacrifice pentru a recupera Piatra Sufletului. Chiar dacă Natasha Romanoff a murit în ultimul film din seria „Avengers”, se pare că cei de la Marvel vor să o readucă pe marile ecrane, într-un film solo.

Conform celor de la The Hollywood Reporter, filmul „Black Widow” va fi un prequel, ceea ce înseamnă că acțiunea se va petrece înainte de „Avengers: Endgame”. Regizoarea filmului va fi Cate Shortland, care mai are în palmares producții precum „The Silence” și „Somersault”, iar din distribuție vor face parte David Harbour și Rachel Weisz.

Până acum, Natasha a fost mai mult un personaj secundar, pe lângă ceilalți super eroi, însă în timp, aceasta a reușit să se apropie de Steve Rogers, Bruce Banner și Clint Barton.Filmul „Captain America: The Winter Soldier” a surprins-o pe Natasha în cea mai bună formă – atât ca spion, cât și ca prietenă, aceasta nefiind implicată în niciun fel de lovestory.

În Avengers: Endgame, aflăm câteva lucruri în plus despre Black Widow, al cărei trecut este unul destul de misterios. Red Skull o descrie pe Natasha ca fiind „fiica lui Ivan”, însă aceasta îi spune că nu știe numele tatălui ei. Acest lucru ne face să ne gândim că filmul  va vorbi despre copilăria Natashei și despre începuturile ei ca spion, dezvăluindu-ne câteva detalii și despre familia ei.

Deși toată lumea credea că echipa Avengers este unica familie a Natashei, se pare că aceasta s-ar putea să aibă de fapt câteva rude în viață. În benzile desenate, există un personaj pe nume Ivan Petrovich, care  este șoferul Natashei, dar și protectorul ei, însă rămâne de văzut dacă acesta va apărea în filmul „Black Widow”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.