Game Of Thrones

TEORIE | Ce secret ar putea ascunde dragonul lui Daenerys și ce surpriză ar putea avea loc în lupta finală!

Uite ce secret ar putea ascunde Drogon, ultimul dragon al lui Daenerys Targaryen!

Pe la mijlocul serialului, eram siguri că Daenerys Targaryen va avea toate șansele să câștige Tronul de Fier, ținând cont că avea de partea ei trei dragoni puternici – pe Drogon, Viserion și Rhaegal. Din păcate, acest trio a dispărut, iar singurul dragon rămas în viață este Drogon. Viserion a fost transformat  într-un zombie de gheață și a murit în lupta de la Winterfell, iar Rhaegal a fost ucis de flota lui Euron.

Totuși, speranța moare ultima, iar fanii serialului au venit acum o nouă teorie pe Reddit, conform căreia, dragonii lui Daenerys ar fi făcut pui.  Toată această idee ar fi pornit după ce actorul Pilou Asbaek, care îl interpretează pe Euron Greyjoy, ar fi oferit un indiciu într-o postare pe Instagram.

„Pe aripile vântului....!!!? Poate... abia aștept episodul 5... va fi lumină! Și moarte... și pahare de cafea... Oreo...?... poate veți vedea un dragon... sau doi... sau niciunul...”, a spus Pilou.

Poate că paharele de cafea și biscuiții Oreo nu-și vor face apariția în cel de-al cincilea episod, însă un dragon sigur va apărea, sau poate mai mulți! Dacă ai văzut teaserul următorului episod, cu siguranță îți aduci aminte de chipul îngrozit al lui Euron.

Acesta a mai văzut până acum dragoni, așa că unul singur nu l-ar speria.... dar poate o armată de dragoni ar avea mai multe șanse să sperie flota lui Greyjoy! În plus, actorul a menționat că va fi lumină, deci ne gândim din start la flăcări, ceea ce înseamnă că Daenerys nu-și va lăsa acasă dragonul!

După ce au citit acest mesaj, fanii s-au gândit că Drogon ar fi de fapt femelă și că ar fi dispărut în cel de-al cincilea sezon pentru a depune ouă.  În perioada în care a fost dat dispărut, dragonul ar fi mâncat turme întregi de oi și ar fi ars câmpii, pentru a-și proteja puii și pentru a-i hrăni. Într-adevăr, numele dragonului ne duce cu gândul la un mascul, iar din câte știm, masculii nu pot depune ouă, însă fanii au venit deja și cu alte explicații.

Sexul unui dragon nu poate fi identificat decât dacă acesta depune ouă sau nu. În familia Targaryen ar fi existat un dragon pe nume Vermax, pe care toată lumea îl considera mascul, însă într-o bună zi, acesta a depus ouă.

Și totuși, cum pot dragonii să depună ouă fără să existe un contact sexual? Se pare că în biologie există un fenomen numit partenogeneză, care permite reproducerea anumitor specii, din ouă nefecundate, cum se întâmplă și în cazul dragonului Komodo, unde femela poate face pui, fără să aibă un mascul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.