Cool Stuff

Diferențe colosale între salariile actorilor din „Avengers: Endgame”. Cine a primit cei mai mulți bani?

Uite care sunt salariile actorilor din filmul „Avengers: Endgame”!

Deși filmul „Avengers: Endgame a depășit „Titanic” în topul celor mai bine vândute producții cinematografice, având încasări record de 2,3 miliarde de dolari, se pare că în materie de profit, compania Disney nu este mulțumită.

Una dintre directoarele companiei Disney, Christine McCarthy, a declarat că  nu este satisfăcută de încasările celui mai recent film din seria Avengers, în care s-ar fi investit sume colosale.

Luând în calcul distribuția... și toate costurile de producție a unui astfel de film, de o asemenea durată, ne așteptam ca rezultatele sale să fie altele”, a spus directoarea departamentului financiar.

La capitolul salarii, Robert Downey Jr. stă cel mai bine, actorul primind 75 de milioane de dolari pentru apariția sa din Infinity War. Se pare că suma ar fi fost la fel de mare și pentru Endgame, așa că Downey Jr. a plecat acasă cu conturile pline.

În schimb, colegii săi de breaslă, Chris Evans și Chris Hemsworth, ar fi primit între 15 și 20 de milioane de dolari pentru fiecare film: Infinity War și Endgame. Luând în calcul toate aparițiile celorlalți actori și costurile de producție, se poate subînțelege de ce Infinity War și Endgame nu au generat profituri mari ca alte producții celebre.

În urmă cu zece ani, când Robert Downey Jr a semnat primul contract pentru „Iron Man”, actorul a avut o înțelegere cu compania Marvel, astfel încât acesta să preia o parte din profitul filmelor în care joacă. Se pare că acest contract a fost reînoit de fiecare dată, iar pretențiile financiare ale actorului ar fi cauzat o tensiune între fostul CEO Marvel, Ike Perlmutter și Downey Jr. Din această cauză, cel de-al patrulea film „Iron Man” ar fi fost tăiat de pe listă, iar ulterior, celebrul personaj Tony Stark și-a găsit sfârșitul în filmul „Avengers: Endgame”.

Compania Marvel s-a gândit că nu ar fi avut rost să îi plătească 100 de milioane de dolari lui Downey Jr. pentru „Iron Man 4”, când ar fi putut să plătească mulți alți actori, așa cum a și făcut de fapt, lansând filmele „Black Panther” și „Captain Marvel”. Totuși, Robert Downey Jr. ar fi primit 5 milioane de dolari pentru doar trei zile de filmare pentru „Spider-Man: Homecoming”.

Brie Larson și Chadwick Boseman ar fi primit în jur de 3-5 milioane de dolari pentru filmele lor solo – „Captain Marvel” și „Black Panther”, urmând ca Scarlett Johansson să primească 20 de milioane de dolari pentru filmul „Black Widow, care va fi lansat cel mai probabil în 2020.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.