Kiss Music News

De Ziua Dorului, VUNK lansează balada „Mi-e dor de tine”

Astăzi, 13 mai, de Ziua Dorului, formația VUNK a lansat piesa „Mi-e dor de tine", alături de Anastasia Sandu!

Astăzi, 13 mai, de Ziua Dorului, formația VUNK a lansat piesa „Mi-e dor de tine", o baladă puternică, o recunoaștere și o acceptare a unui sentiment care este prezent în fiecare dintre noi și care ne îndeamnă să facem gesturi frumoase sau chiar inexplicabile - Dorul.

Mi-e dor de tine" este primul single de pe viitorul album VUNK, care se va lansa în toamnă, și este compus de Cornel Ilie, liderul trupei. Cântecul este un featuring cu Anastasia Sandu.

Clipul vorbește despre dorul de a ne căuta emoțiile reale, trăind pe viu interacțiunea cu oamenii din jurul nostru. Este sau ar putea fi o poveste de dragoste. Depinde doar de cei implicați dacă sunt atenți la ce se întâmplă în jurul lor și dacă aleg să "riște" pentru a experimenta dragostea, cu tot ce vine ea - fericire, speranță, putere, gelozie, disperare, renaștere, pasiune, posesivitate, teama de a fi părăsit, trădarea, iertarea - sau de a te ascunde în spatele unui ecran, căutând o emoție surogat.

Special pentru acest clip am creat un joc care face referire la primele jocuri apărute pe calculator, cele din anii '80-'90. Această temă și acest concept vizual sunt o fereastră deschisă către conceptul celui mai mare concert din acest an, "DEJA VU", la Sala Polivalentă, din 16 octombrie." a declarat Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.