Game Of Thrones

VIRAL | Cum a reacționat Emilia Clarke când o mascotă a îngenunchiat în fața ei la un meci de baschet

Se pare că Emilia Clarke este tratată ca o adevărată regină și în viața reală, nu doar în serialul „Game Of Thrones”, unde o interpretează pe Daenerys Targaryen.

Se pare că Emilia Clarke este tratată ca o adevărată regină și în viața reală, nu doar în serialul Game Of Thrones, unde o interpretează pe Daenerys Targaryen. Actrița a fost surprinsă de curând la un meci de baschet între Golden State Warriors și Houston Rockets, unde a avut parte de un moment neașteptat, care a devenit viral pe YouTube.

În pauza meciului, mascota echipei Houston Rockets a observat-o pe Emilia Clarke în primul rând și a încercat să îi atragă atenția, scăpând pe jos un pahar de cafea. Ulterior, mascota a îngenunchiat în fața actriței, așa cum a făcut și Jon Snow în fața lui Daenerys, încercând să îi câștige încrederea.

Se pare că Emilia a fost primită mult mai bine de echipa Houston Rockets, decât Daenerys, care nu a avut parte de o primire prea călduroasă în Winterfell sau în King’s Landing.

La același meci s-au aflat în public și Jay-Z și Beyonce, care au fost numiți „rege și regină” de către MC-ul evenimentului. Din câte se pare, Beyonce s-a simțit foarte bine, fiind cu zâmbetul pe buze în fața camerelor de filmat.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.