Game Of Thrones

SPOILER | O nouă greșeală în „Game Of Thrones”? Ce au observat fanii serialului!

Uite ce greșeală s-ar fi strecurat în cel de-al cincilea episod al ultimului sezon din „Game Of Thrones”!

După gafa cu apariția paharului de cafea, fanii serialului Game Of Thrones au început să fie și mai atenți la detalii, pentru a observa orice greșeală.  Din câte se pare, și  în episodul 5 ar fi fost o mică eroare, în cazul lui Jaime Lannister. Acesta și-a pierdut mâna dreaptă în sezonul trei,  iar de atunci ne-am obișnuit să îl vedem purtând mereu o proteză aurie, care de multe ori i-a cauzat probleme, fiind recunoscut mai ușor de inamici. Totuși,  într-o imagine surprinsă în cel de-al cincilea episod al ultimului sezon, Jaime apare fără proteză, având mâna dreaptă la locul ei.

TMZ ar fi susținut inițial că imaginea ar fi fost surprinsă în timpul episodului „The Bells”, însă din câte se pare, imaginea ar fi fost lansată anterior de HBO, pentru promovare.

Fotografa serialului, Helen Sloan, ar fi declarat pentru BuzzFeed că fotografiile de promovare sunt realizate pe platourile de filmare, fără adăugarea efectelor speciale. Din câte se pare, HBO ar fi inclus fotografia în seria de imagini care urmau să fie lansate pentru promovarea episodului și nu ar mai fi apucat să o retragă la timp, așa că cineva a apucat să o salveze, înainte de a fi retrasă.

Spoiler! Fotografia a fost realizată în momentul în care Jaime este rănit și se reîntâlnește cu Cersei,  în timp ce Fortăreața Roșie este mistuită de flăcări. Scena a fost una dintre cele mai emoționante din întregul episod, așa că imaginea cu cei doi Lannisteri a surprins perfect tensiunea  momentului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.