Cool Stuff

VIDEO | Angelina Jolie revine în rolul lui Maleficent. Urmărește acum trailer-ul care îți va da fiori!

Angelina Jolie va reveni anul acesta pe marile ecrane în rolul lui Maleficent, în cel de-al doilea film dedicat celebrului personaj Disney.

Angelina Jolie va reveni anul acesta pe marile ecrane în rolul lui Maleficent, în cel de-al doilea film dedicat celebrului personaj Disney. Filmul se va numi „Maleficent: Misterss of Evil”, iar din distribuția sa vor face parte nume celebre precum Michelle Pfeiffer și Elle Fanning .

Despre ce va fi vorba în noul film?

Dacă în primul film era prezentată povestea clasică a „Frumoasei din Pădurea Adormită”, se pare că de data aceasta firul acțiunii se va concentra în jurul castelului, unde se va isca un conflict între regină și Maleficent. Deocamdată nu știm care este motivul disputei, însă din primul teaser al filmului ne putem aștepta la o poveste dark, și nu la un basm cu prinți și prințese care cântă fericiți.

Acțiunea se petrece câțiva ani mai târziu față de ceea ce s-a întâmplat în primul film și cu siguranță povestea se va axa și pe relația dintre Maleficent și Aurora, care se pregătește să devină regină.  Cel mai probabil, Maleficent vrea să cucerească regatul, folosindu-se de puterile sale întunecate și de ajutorul lui Diaval.

Filmul „Maleficent: Mistress of Evil” va avea premiera în cinematografe pe 18 octombrie, așa că până atunci vom sta în suspans, sperând că Angelina Jolie va reuși să ne cucerească din nou cu celebrul personaj.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.