Game Of Thrones

Cum se va termina „Game Of Thrones”? Votează acum personajul care crezi că va rămâne pe Tronul de Fier!

Cine crezi că va rămâne pe Tronul de Fier? Votează-ți acum personajul favorit!

Finalul serialului Game Of Thrones este așteptat cu sufletul la gură de milioanele de fani din întreaga lume. Toată lumea este curioasă cine va ajunge pe Tronul de Fier și cum se va sfârși întreaga poveste care s-a derulat pe parcursul a opt sezoane. Noi am luat în calcul ce s-ar putea întâmpla în ultimul episod și am făcut o listă cu câțiva candidați care ar avea șanse să ajungă pe Tronul de Fier.

Daenerys Targaryen

Mama Dragonilor pare de neînvins în acest moment, avându-i alături de ea pe Drogon, pe Dothraki, dar și pe cei din armata Nepătaților, care cu siguranță îi vor fi supuși până în ultimul moment. Din păcate, comportamentul lui Daenerys din episodul 5 a transformat-o pe aceasta într-o adevărată tirană, iar cei care au rămas în viață îi pot deveni oricând inamici. Iar aici facem referire la Jon, Arya, Sansa și Tyrion, pe care Daenerys ar fi în stare să îi elimine în orice clipă, dacă s-ar simți amenințată.

Pe tot parcursul serialului, Daenerys Targaryen și-a dorit un singur lucru: să câștige Tronul de Fier, însă a uitat între timp valorile pe care le promova. La început, Daenerys voia să-i scape pe cei nevinovați de tiranie și își dorea să creeze o lume mai bună, fără sclavie. Se pare că până la urmă a luat o decizie radicală - a ars totul în calea ei! Dacă frica va triumfa la finalul acestui show, atunci Daenerys va rămâne cu siguranță pe Tronul de Fier.

Jon Snow

Jon Snow pare cea mai bună alegere pentru Tronul de Fier, ținând cont că Cersei a murit, iar Daenerys a înnebunit. În plus, Jon are tot dreptul de a deveni rege: este plăcut de toată lumea și este adevăratul moștenitor al tronului. Din păcate, Jon nu vrea să conducă, sau cel puțin nu s-a gândit la asta până în penultimul episod.

Totuși, există mari șanse ca Jon să o omoare pe Daenerys la final și să preia conducerea, însă King's Landing a fost deja distrus. Cum ar putea Jon să mai salveze acum situația? Poate să spere că totul va reveni la normal?

Tyrion Lannister

Până acum, Tyrion s-a descurcat de minune în rolul de sfătuitor, fiind mâna dreaptă a lui Daenerys în ultimele sezoane. Ce-i drept, acest rol i s-a potrivit de minune, însă cel de conducător nu pare făcut pentru el. Să sperăm că Tyrion va reuși totuși să supraviețuiască în ultimul episod, ținând cont că a trădat-o pe Daenerys, atunci când l-a eliberat pe Jaime.

Arya Stark

Arya Stark ar putea să renunțe la rolul ei de asasină și să se concentreze asupra unor cauze mai importante, cum ar fi conducerea Celor Șapte Regate. Arya are mai multe șanse de a ajunge pe Tronul de fier, decât Bran, care nu pare deloc interesat de putere. Totuși, Arya nu are mare treabă cu politica, așa că ar fi ciudat să o vedem la conducere. În același timp, ne așteptăm ca aceasta să o elimine din peisaj pe Daenerys și să devină astfel și eroina din King’s Landing.

Sansa Stark

În sezonul șapte, Sansa părea să le dea bătăi de cap apropiaților săi, având o atitudine egoistă, suspicioasă și rece. Totuși, aceasta pare mai relaxată la finalul sezonului 8, știind că nu mai există niciun fel de amenințare pentru Winterfell.

Pentru fanii serialului, Sansa pare cea mai bună candidată pentru Tronul de Fier, ținând cont că aceasta a căpătat și un strop de înțelepciune de-a lungul timpului. „Bărbații fac lucruri stupide pentru femei”, a spus Sansa în cel de-al doilea episod al acestui sezon. Se pare că a avut dreptate, ținând cont că Jon regretă acum decizia pe care a luat-.o. Dacă Daenerys va fi eliminată, există o șansă ca Jon să o propună pe Sansa pentru Tronul de Fier. În plus, Sansa se înțelege de minune cu Tyrion, care ar putea să îi devină sfătuitor.

Bran Stark

Bran stă bine acolo unde e. Acesta își poate folosi capacitățile pe care le-a dobândit în timp pentru a-i ajuta pe ceilalți, însă nu pare deloc interesat să se afle la conducerea Celor Șapte Regate. În plus, Bran ar avea nevoie tot timpul de protecție, iar Winterfell pare cel mai bun loc pentru el, în acest moment.

Gendry 

Jon pare să aibă foarte multă încredere în Gendry, așa că există mari șanse ca acesta să îl susțină pe fiul lui Robert Baratheon, dacă va dori să își proclame dreptul pentru Tronul de Fier.  Totuși, Gendry a primit titlul de Lord de Storm’s End din partea lui Daenerys, așa că nu pare să-și dorească și altceva. Dacă Gendry va ajunge pe Tronul de Fier, ar însemna că serialul a început cu un Baratheon și se va încheia tot cu unul la conducerea Celor Șapte Regate.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.